«Η Νιγηρία θα είχε σκοράρει 3 έως 4 γκολ» – ο Chukwueze παραδέχεται ότι ο άνθρωπος αστέρι χάθηκε

Οι τρεις φορές πρωταθλητές AFCON έχουν ξεκινήσει το τουρνουά με στυλ ακόμα και χωρίς τον επιτιθέμενο αστέρι τους.

Νιγηρία εξτρέμ Samuel Chukwueze παραδέχτηκε ότι η παρουσία του Victor Osimhen στην επίθεση είναι χαμένη.

Οι Super Eagles No.9 έπρεπε να αποσυρθούν από το Κύπελλο των Εθνών Αφρικής μετά τη δοκιμή θετικού για κορωναϊό και επέστρεψαν στη λέσχη του, Νάπολι, ημέρες πριν ξεκινήσει το τουρνουά στο Καμερούν.

Ο Osimhen παρείχε πέντε γκολ και έξι ασίστ σε πέντε προκριματικά AFCON για να βοηθήσει τη Νιγηρία να προκριθεί. Ωστόσο, ενώ η απουσία του είναι μια τεράστια απώλεια, οι άνδρες του Αυγουστίν Εγκουαβόεν έχουν κερδίσει και τους δύο εναρκτήριους αγώνες AFCON. Κάθονται στην κορυφή της ομάδας Δ σε έξι σημεία, με μια τελευταία θέση 16 ήδη κλεισμένη.

«Θα είχαμε σκοράρει τρία με τέσσερα γκολ»

Αλλά αν ο Osimhen ήταν στην ομάδα, ο Chukwueze αισθάνεται ότι θα είχε βοηθήσει τους Σούπερ Αετούς να σκοράρουν «τόσους πολλούς γκολ» ήδη.

«Κανείς δεν θα λείψει ο Βίκτορ επειδή είναι ένα θηρίο στο γήπεδο του παιχνιδιού, μου λείπει», είπε ο αστέρας της Villarreal Punch για τον Osimhen.

«Μακάρι να ήταν εδώ. Νομίζω ότι μέχρι τώρα θα είχαμε σκοράρει τρία με τέσσερα τέρματα, τόσα πολλά γκολ».

Ο Τσουκουάζε, ο οποίος ήταν στο στόχο της Νιγηρίας με 3-1 νίκη στο Σουδάν το Σάββατο, πρόσθεσε ότι έχει θέσει γκολ και ασίστ για το AFCON.

Πρόσθεσε: «Πρέπει να πετύχω περισσότερα γκολ και να βοηθήσω, πρέπει να κάνω περισσότερα για την επιτυχία της ομάδας, δεν είναι μόνο ένα γκολ που θα σκοράρω σε αυτό το τουρνουά. Έχω ήδη θέσει το στόχο μου για το τουρνουά, τα γκολ και τις ασίστ που πρέπει να πάρω».

Νιγηρία επόμενο πρόσωπο Γουινέα-Μπισσάου την Τετάρτη στο Stade Roumde Adjia στη Γκαρούα, Καμερούν.