Η Νιγηρία έδωσε τεράστιο πλήγμα τραυματισμού μπροστά από AFCons

Νάπολι αστέρι Victor Osimhen δεν θα είναι σε θέση να παίξει για τους Super Eagles στο επερχόμενο τουρνουά.

Ο Victor Osimhen υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της ήττας 3-2 της Νάπολι εναντίον της Inter νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Μετά από μια σύγκρουση με τον Μίλαν Σκρινιάρ της Inter, το αστέρι της Νιγηρίας έλαβε μακρά θεραπεία στο πεδίο πριν φύγει από το γήπεδο.

Οι αρχικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο Osimhen είχε υποστεί τροχιακό κάταγμα και επίσης έσπασε το ζυγωματικό του. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Τρίτη, με το σύλλογο να επιβεβαιώνει την επιτυχία της επέμβασης.

«Ο παίκτης είναι μια χαρά και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για λίγες μέρες.» Η επίσημη δήλωση της Νάπολι διαβάζει.

«Η πρόγνωση εκτιμάται ότι θα είναι περίπου 90 ημέρες.»

Ο Osimhen θα χάσει την ευκαιρία να παίξει για τη Νιγηρία στην επερχόμενη εκστρατεία του Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Το αστέρι της Νάπολι σχεδίαζε να ηγηθεί των προσπαθειών των εθνών του να κερδίσουν τον τέταρτο ηπειρωτικό τίτλο τους. Ωστόσο, οι Super Eagles πρέπει να βρουν γρήγορα μια αντικατάσταση για τον παίκτη, καθώς ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει μόλις δύο μήνες από τώρα. Αυτό ισχύει και για τη Νάπολι, η οποία επωφελήθηκε από την κορυφαία μορφή του Osimhen για να ανέβει στην κορυφή του τραπεζιού Serie A.

Η Νιγηρία θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο στο εναρκτήριο παιχνίδι του διαγωνισμού. Μια μάχη μεταξύ Mohamed Salah και Osimhen θα ήταν ωραίο να παρακολουθήσουμε, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο για να το δούμε αυτό.