Η Νάπολι επιβεβαιώνει κίνηση €15 εκατ. για το αστέρι του Καμερούν

Μια εντυπωσιακή εκστρατεία ντεμπούτο κερδίζει Zambo Anguissa μια μόνιμη κίνηση στη Νάπολη.

Ο Αντρέ Ζάμπο Ανγκουίσα υπογράφει μόνιμη συμφωνία για διαμονή στη Νάπολι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της λέσχης Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Η διεθνής του Καμερούν μετακόμισε στη Νάπολι για μια δανειακή συμφωνία από τη Φούλαμ το περασμένο καλοκαίρι.

Έχει καθιερωθεί γρήγορα ως βασικός παίκτης στην ομάδα του Partenopei, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους ερμηνευτές της εκστρατείας.

Οι επιδόσεις του Anguissa έπεισαν τους Ιταλούς γίγαντες να ενεργοποιήσουν μια αναφερόμενη επιλογή ύψους 15 εκατ. ευρώ για να κάνει την κίνησή του μόνιμη αυτό το καλοκαίρι.

«Η Ανγκουίσα θα παραμείνει στα σίγουρα. Αλλά δεν μπορώ να σας πω όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας», είπε ο De Laurentiis για τον μέσο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Sports Fabrizio Romano, η Ανγκουίσα έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στη Νάπολι.

Ο πρώην σταρ της Μασσαλίας έχει κάνει 29 εμφανίσεις για τους Blues καθώς κάθονται τρίτος στη Serie A.

Η πλευρά του Luciano Spalletti έχει ήδη φτάσει στο Champions League της επόμενης σεζόν πριν από τον τελικό αγώνα της σεζόν ενάντια στη Σπέτσια.

Σε ερώτηση σχετικά με τα σχέδια της Νάπολι για την περίοδο προετοιμασίας, ο De Laurentiis επιβεβαίωσε το σχέδιο της ομάδας να προπονηθεί από τις 9 έως τις 19 Ιουλίου στο Dimaro.

«Θα υπάρξουν φιλικοί αγώνες, ως συνήθως. Και θα έχουμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε περισσότερους από 1.000 οπαδούς στις κερκίδες», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νάπολι.

«Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν περιορισμοί, θέλουμε να διασκεδάσουμε τους οπαδούς.»