Η μόνη ανησυχία του Guardiola για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον των Γουλβς, ο Pep Guardiola αποκάλυψε τη μόνη ανησυχία που έχει παρά το γεγονός ότι έχει 21 συνεχόμενες νίκες.

Παρόλο που ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ήδη κερδίσει 21 συνεχόμενες νίκες με το Μάντσεστερ Σίτι, δεν μπορεί να συνεχίσει να σκέφτεται τα στατιστικά. Αυτό το στάδιο της σεζόν είναι το πιο σημαντικό για κάθε σύλλογο ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά του. Οι πολίτες μπορούν εύκολα να αποσπαστούν και να μην φτάσουν στις υψηλές προσδοκίες που θέτουν για τον εαυτό τους λόγω της πρόσφατης μορφής τους. Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουν ότι είναι λίγο πολύ πρωταθλητές Premier League, αυτή η σεζόν έγινε σημαντική για διαφορετικές πτυχές.

Ο Pep Guardiola κυνηγά τώρα ένα επίπεδο αριστείας που έφτασε μόνο στην FC Barcelona κατά τη διάρκεια του ντεμπούτο του ως μάνατζερ. Είναι ακόμα δυνατό για αυτούς να κερδίσουν όλα τα τρόπαια για τα οποία αγωνίζονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, κάθε είδους αντιπερισπασμός μπορεί να κάνει τα πράγματα να πάνε χαμένα. Για το καλό του Πεπ, η καλύτερη προσέγγισή του είναι να συνεχίσει με την ιδέα ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει κερδίσει τίποτα ακόμα.

Το μόνο που νοιάζεται είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με το Μάντσεστερ Ντέρμπι να λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο, ο Guardiola ξέρει ότι πιθανότατα έχει τον τίτλο στην τσάντα. Ωστόσο, το να πάρει στο ρεκόρ των 26 αγώνων του Johan Cruyff πρέπει να είναι πιο σημαντικό για αυτόν σε αυτό το σημείο. Έχοντας κατά νου την τελειότητα, ο Πεπ κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να συνεχίσει να παρακινεί τους παίκτες του, προκειμένου να συνεχίσει αυτές τις νίκες να έρχονται. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό είναι το μόνο που μας νοιάζει [για τώρα],» είπε η Pep μέσω Sky Sport.

«Οι πρωταθλητές είναι το Λίβερπουλ, το στέμμα τους ανήκει. Είμαστε στην καλύτερη θέση αυτή τη στιγμή για να τους βγάλουμε από τη μέση και θα προσπαθήσουμε, αλλά αυτοί είναι οι πρωταθλητές. Υπάρχουν 33 πόντοι για να παίξετε. Αύριο θα παίξουν οι αντίπαλοί μας, έχουμε μια-δυο μέρες ρεπό και μετά θα προετοιμαστούμε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο σπίτι. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση — δεν περίμενα να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση πριν από δύο ή τρεις μήνες — αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να ανταγωνιστούμε όπως κάναμε σήμερα».