Η Μπενφίκα επιβεβαίωσε συμφωνία με το Λίβερπουλ για τον Ντάργουιν Νούνιεζ

Οι Πορτογάλοι γίγαντες έχουν συνάψει συμφωνία με το Λίβερπουλ για να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον βραβευμένο επιθετό τους.

Η Μπενφίκα επιβεβαίωσε συμφωνία μεταφοράς με το Λίβερπουλ για τον Ντάργουιν Νούνιεζ.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί την Κυριακή, η Λίβερπουλ συμφώνησε σε μια συμφωνία με το club-ρεκόρ αξίας έως 100 εκατ. ευρώ για την υπογραφή του Nunez. Ο σύλλογος της Premier League θα καταβάλει στη Μπενφίκα ένα αρχικό τέλος ύψους €75 εκατ., συν ένα πιθανό €25 εκατομμύρια σε πρόσθετα.

«Η Benfica ενημέρωσε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (CMVM) ότι είχε συνάψει συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την πώληση όλων των δικαιωμάτων στον παίκτη Darwin Nunez, για το ποσό των €75 εκατ.», ανέφερε δήλωση της Benfica.

«Η συμφωνία προβλέπει την καταβολή μιας μεταβλητής αμοιβής, έτσι ώστε το ποσό της πώλησης να μπορεί να φθάσει τα 100 εκατ. ευρώ.

«Ενημερώνεται περαιτέρω ότι η προαναφερθείσα συμφωνία εξαρτάται από την υπογραφή του συμβολαίου του παίκτη με την Liverpool FC.»

Ο Νούνιεζ, ο οποίος είχε επίσης ενδιαφέρον για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο στο Άνφιλντ μέχρι τον Ιούνιο του 2028. Σχεδιάζει να κάνει εξετάσεις τη Δευτέρα.

Η άφιξη της διεθνούς Ουρουγουάης θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για την αναχώρηση του Sadio Mane. Η Λίβερπουλ απέρριψε ήδη δύο προσφορές από τη Μπάγερν Μονάχου για τον Σενεγαλέζο εισβολέα.