Η Μπενφίκα αρνείται τη συμφωνία μεταφοράς με τον Ντιέγκο Κόστα

Η Μπενφίκα αρνήθηκε γρήγορα αναφορές που ισχυρίζονται ότι η μεταφορά έχει συμφωνηθεί με τον Ντιέγκο Κόστα πριν από την επόμενη σεζόν.

Benfica έχουν αρνηθεί αναφορές ότι βρίσκονται στα πρόθυρα της υπογραφής του πρώην Atletico Madrid και Chelsea επιθετικός Ντιέγκο Κόστα.

Η ισπανική αθλητική εφημερίδα Mundo Deportivo ισχυρίστηκε την Τετάρτη ότι ο Costa κατέληξε σε συμφωνία για να ενταχθεί στην πλευρά του Jorge Jesus πριν από την επόμενη σεζόν.

Για να είμαστε δίκαιοι, η πορτογαλική πλευρά συνδέεται με τον βετεράνο φόργουορντ από το περασμένο καλοκαίρι. Στην πραγματικότητα, αναφορές ισχυρίστηκαν ότι ο μόνος λόγος που δεν έγινε μια συμφωνία εκείνη τη στιγμή ήταν λόγω των «υπερβολικών» εβδομαδιαίων μισθών του παίκτη.

Ωστόσο, η Μπενφίτσα έκανε το ασυνήθιστο βήμα να αντικρούσει κάθε ισχυρισμό για τον Κόστα την Πέμπτη.

Μια δήλωση της λέσχης που διαβάζεται στην ιστοσελίδα τους: «Η Benfica αρνείται ότι έχουν λάβει χώρα διαπραγματεύσεις σχετικά με την υπογραφή του προς τα εμπρός Diego Costa» ανέφερε.

«Ο σύλλογος επαναλαμβάνει ότι μέχρι το τέλος της σεζόν όλη η επαγγελματική τους δομή θα επικεντρωθεί μόνο στους υπόλοιπους δέκα αγώνες της σεζόν πρωταθλήματος και στον τελικό της Taca de Portugal.»

Το δεύτερο ξόρκι του Costa στο Atleti έληξε με κοινή συναίνεση τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους για αυτό που ο σύλλογος χαρακτήρισε ως «προσωπικούς λόγους».

Ο 32χρονος έχει παραμείνει χωρίς σύλλογο έκτοτε και έχει επίσης συνδεθεί με επιστροφή στην Premier League, με τους Wolves να παρακολουθούν την κατάστασή του.