Η Μπενζέμα απέκλεισε το παιχνίδι της Μαδρίτης εναντίον της Inter

Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει το τελικό παιχνίδι της φάσης ομίλων Champions League με την Inter Milan την Τετάρτη χωρίς Karim Benzema.

Ο Καρίμ Μπενζέμα αντικαταστάθηκε στον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ καθώς ο Κάρλο Αντελότι έφερε τον Λούκα Γιόβιτς ως αντικαταστάτη.

Μόλις στα πρώτα 16 λεπτά του παιχνιδιού, ο Γάλλος σταρ ένιωσε πόνο στο αριστερό του hamstring και κουτσαίνει από το γήπεδο. Στη συνέχεια, ο τραυματισμός του επανεξετάστηκε τη Δευτέρα εν όψει της συνάντησης του Champions League την Τετάρτη εναντίον της Inter Milan.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Benzema ήταν εντυπωσιακή φέτος έχοντας σκοράρει 35 γκολ σε 46 αγώνες για Blancos.

Ωστόσο, ο 33-year-old τράβηξε ένα μυ μετά από ένα τρέξιμο κάτω από την αριστερή πλευρά το περασμένο Σαββατοκύριακο και δεν μπορούσε να συνεχίσει να παίζει. Ωστόσο, ο διεθνής Γαλλία περπάτησε μόνος του στο ιατρείο αφού αντικαταστάθηκε από τον Γιόβιτς.

Οι αρχικές σκέψεις του Ancelotti ήταν οι εξής: «Το πράγμα Benzema δεν φαίνεται καθόλου σοβαρό. Αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι διαθέσιμος για την Τρίτη».

Κατά συνέπεια, οι ιατρικές εκθέσεις επιβεβαίωσαν ότι το πρόβλημά του δεν είναι σοβαρό, αλλά θα χάσει την ευρωπαϊκή μάχη του μεσοβδόμαδα ενάντια στην ιταλική στολή.

«Ο Karim είχε ένα πρόβλημα, τον ενόχλησε λίγο και δεν πίστευα ότι [θα είναι εκεί] για την Τρίτη, αλλά ίσως για την Κυριακή, ναι,» πρόσθεσε ο Ancelotti.