Η Μπαρτσελόνα έδωσε τεράστια αύξηση τραυματισμών ενόψει της σύγκρουσης στη Μαγιόρκα

Οι Καταλανοί θα έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους πίσω στην ομάδα για το επερχόμενο παιχνίδι.

Η Βαρκελώνη ανακοίνωσε ότι ο Ansu Fati επέστρεψε από τραυματισμό πριν από το παιχνίδι της La Liga εναντίον της Μαγιόρκα.

Το ισπανικό αστέρι πέρασε άλλη μια σεζόν γεμάτη τραυματίες στο Camp Nou, χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού του Barca με ένα θέμα hamstring.

Ο 19χρονος, ο οποίος έχει περάσει τους τελευταίους τρεις μήνες εκτός δράσης, είναι τώρα στα πρόθυρα της επιστροφής στο γήπεδο.
Η Βαρκελώνη συμπεριέλαβε τον Φάτι στην ομάδα τους για τον επερχόμενο αγώνα ενάντια στη Μαγιόρκα την Κυριακή.

Η τελευταία εμφάνιση του Φάτι για την Barca ήρθε σε έναν αγώνα της La Liga εναντίον του Athletic Bilbao στις 20 Ιανουαρίου. Ο Ισπανός έπαιξε μόνο για 35 λεπτά πριν κουτσαίνει από το γήπεδο και κατευθύνεται προς ένα άλλο ξόρκι στο περιθώριο.

Ο σύλλογος αποφάσισε να μην στείλει τον Φάτι κάτω από το μαχαίρι για άλλη μια φορά, καθώς έχει ήδη υποστεί αρκετούς τραυματισμούς. Ο σύλλογος ελπίζει ότι η αργή ανάρρωση από τον τελευταίο τραυματισμό του θα μειώσει την πιθανότητα ενός ακόμα τραυματισμού για τον μέσο.

Ο Φάτι έχει την ευκαιρία να παίξει το πρώτο του παιχνίδι για τους Καταλανούς υπό τον Xavi Hernandez. Με όλη αυτή την κίνηση στο κέντρο του Μπάρκα, ας δούμε αν ο έφηβος μπορεί να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στην αρχική σύνθεση της ομάδας.