Η Μπάγερν χωρίς Lewandowski δεν είναι πλέον αγαπημένα ενάντια στην PSG — Altintop

Ένα πρόβλημα στο γόνατο θα εμποδίσει τον παραγωγικό Πολωνό να συμμετάσχει και στα δύο σκέλη της ισοπαλίας των προημιτελικών του Champions League.

Η απουσία του Robert Lewandowski σημαίνει ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί πλέον να θεωρείται φαβορί εναντίον του Παρισιού Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον Hamit Altintop.

Ο Lewandowski επέστρεψε από το διεθνές καθήκον ακατάλληλος και αναγκάστηκε να καθίσει έξω από την εκδρομή της Bundesliga της πλευράς του εναντίον της Στουτγάρδης.

Η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη δοκιμασία της σεζόν μέχρι σήμερα το βράδυ της Τρίτης, αλλά θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο χωρίς το στολίδι του στέμματος της ομάδας τους.

Ο επιθετικός είναι το πιο θανατηφόρο όπλο των Ευρωπαίων και Γερμανών πρωταθλητών, έχοντας μια απίστευτη συμβολή 50 γκολ σε μόλις 36 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

«Αυτή η είδηση είναι πολύ κακή για την Μπάγερν Μονάχου», είπε η Altintop αποκλειστικά στο Goal. «Τώρα, θα δούμε πόσο καλοί είναι. Πώς θα είναι χωρίς τον Λεβαντόφσκι; Είναι πολύ ενδιαφέρον για όλους τους υποστηρικτές του ποδοσφαίρου.

«Πριν από αυτή την είδηση, νόμιζα Μπάγερν Μονάχου πάνω από δύο παιχνίδια ήταν φυσικά αγαπημένα. Αλλά τώρα, χωρίς αυτόν, θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

«Έχουν παίξει κάθε παιχνίδι για εννέα ή 10 μήνες με τον Lewandowski, και τώρα θα είναι διαφορετικά. Αυτός [Flick] πρέπει να αλλάξει το σύστημά του.

«Το παιχνίδι με τον Lewandowski είναι πολύ διαφορετικό. Μπορεί να κρατήσει την μπάλα, να κάνει το παιχνίδι γρήγορο και να το κάνει δύσκολο για τους υπερασπιστές με τη δύναμη και την ποιότητα του.»