Η Μπάγερν ξέρει ήδη ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Χάνσι Φλικ.

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές που προέρχονται από τη Γερμανία, η Μπάγερν Μονάχου γνωρίζει ήδη ποιον θέλουν ως αντικαταστάτη του Hansi Flick στη λέσχη.

Η Μπάγερν Μόναχο μόλις ανακάλυψε ότι ο Hansi Flick δεν θα συνεχίσει ως μάνατζερ του συλλόγου την επόμενη σεζόν, έπρεπε να χρηματοδοτήσει έναν αντικαταστάτη. Μέσα σε μια λίστα με πιθανά ονόματα, υπήρχαν πολλοί που θα μπορούσαν να πάρουν τη δουλειά. Ωστόσο, υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι πρόθυμος να αναλάβει μια νέα περιπέτεια με τους βαυαρικούς γίγαντες. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν πεθαίνει να γίνει μάνατζερ της Μπάγερν Μονάχου μετά από αυτή τη σεζόν.

Παρόλο που ήδη έδωσε υποσχέσεις στην RB Leipzig για το μέλλον του, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη πιθανότητα να πάει στο Μόναχο. Ο Nagelsmann είναι σήμερα ένα από τα πιο πολυπόθητα στελέχη στον κόσμο λόγω του επιπέδου προετοιμασίας του. Έχει ήδη διαπιστευτήρια που τον τοποθετούν στην κορυφή της λίστας που οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν για πιθανή επιλογή ως νέο μάνατζερ. Αλλά για τον Nagelsmann, δεν υπάρχει καλύτερος σύλλογος από το Μπάγερν Μονάχου για να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα.

Τι θα γίνει με τη Βαρκελώνη για το Νάγκελσμαν;

Αρχικά, υπήρχε η ευκαιρία για τον Julian Nagelsmann να γίνει μάνατζερ της FC Barcelona μέχρι το τέλος της σεζόν. Αλλά αυτό εξαρτιόταν αυστηρά από το τι συνέβη με τον Ρόναλντ Κόμαν, που θα έφευγε αν δεν είχε κερδίσει τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι. Δεδομένου ότι φαίνεται ότι μπορεί επίσης να κερδίσει La Liga αυτή τη σεζόν, Joan Laporta σταμάτησε όλες τις προσπάθειές του να υπογράψει Nagelsmann για τις μελλοντικές σεζόν.

Προς το παρόν, η Βαρκελώνη θα κρατήσει τον Koeman και τον Nagelsmann να πηδήξει σε μια μεγαλύτερη λέσχη. Οι διευθυντές σαν αυτόν πρέπει να διατηρήσουν ένα επίπεδο ανάπτυξης για να εξελιχθούν ως επαγγελματίες διευθυντές. Ο Romano δηλώνει ότι η Μπάγερν είναι πρόθυμη να πληρώσει 25 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να μπορέσει να αποδεσμευτεί το συμβόλαιό του στην RB Leipzig. Αυτό λίγο πολύ φαίνεται σαν μια τελειωμένη συμφωνία, είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να ανακοινωθεί.