Η Μπάγερν Μονάχου ανοίγει για την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Καθώς μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα της θερινής θυρίδας μεταφοράς, η Μπάγερν Μονάχου άνοιξε για τις πιθανότητες υπογραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αν υπήρχε πιθανότητα η Μπάγερν Μονάχου να υπογράψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όλα αυτά θα εξαφανίστηκαν μετά τη δήλωση του Καρλ Χάινζ Ρουμένιγκε. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι βαυαρικοί γίγαντες έχουν μια λιτή πολιτική να μην πληρώνουν στους παίκτες τους άσεμνο μισθό. Κατάφεραν να κρατήσουν τα μεγαλύτερα αστέρια τους με την υπόσχεση να βάζουν πάντα το κύρος πάνω από τα χρήματα. Ο Robert Lewandowski αποφάσισε τελικά να μείνει στο club παρά τις πολλές προσφορές που είχε.

Τελικά, έγινε ο πιο σημαντικός παίκτης της Μπάγερν σε μια ιστορική χρονιά, όταν κέρδισαν το δεύτερο τριπλό τους ποτέ. Αλλά Μπάγερν τραβάει τη γραμμή όταν παίκτες σαν τον Ρονάλντο γίνει μια πιθανότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν ποτέ να πληρώσουν 35 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν σε οποιονδήποτε παίκτη, ανεξάρτητα από το όνομά του. Αυτό το σαββατοκύριακο, είδαμε τον Πορτογάλο παίκτη να ζητά από τη Γιουβέντους να τον αφήσει στον πάγκο, ενώ θα διευθετήσει το μέλλον του. Ωστόσο, η υπογραφή Cristiano Ronaldo είναι μια πολυτέλεια που πολύ λίγοι μπορούν να έχουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Rummenigge εξηγεί γιατί Ronaldo είναι αδύνατο.

Παρόλο που το Μπάγερν Μονάχου είναι ένας από τους πιο ισχυρούς συλλόγους στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ποτέ δεν θα υπογράψουν έναν παίκτη τόσο ακριβό όσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Επίσης, δεν θα έπεφτε ποτέ στους μισθούς του πάρα πολύ παρά το σύλλογο που δείχνει ενδιαφέρον για τη μεταφορά του. Ο Karl-Heinz Rummenigge μίλησε ζωντανά στον Reif ist σχετικά με αυτό το ενδεχόμενο αφού άφησε τη δουλειά του στο κλαμπ. Αυτό είναι ό, τι Diario AS πήρε από τις δηλώσεις του: «Κριστιάνο;

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ποιος μπορεί να αυξήσει το μισθό του ακόμα περισσότερο; Σήμερα κερδίζει 70 εκατομμύρια ευρώ προ φόρων, €35 εκατομμύρια μετά τους φόρους. Ποιος μπορεί να τον πληρώσει τόσα πολλά; PSG ή ίσως ένα αγγλικό κλαμπ; Αυτός δεν είναι ένας πολύ υγιής τρόπος προόδου και η UEFA έχει την ευθύνη να κάνει κάτι. Χρειαζόμαστε ακριβείς ρυθμίσεις, διότι τα έξοδα θα ανεβαίνουν πάντα και μια παρέμβαση είναι απαραίτητη. Διαφορετικά, το ποδόσφαιρο θα πρέπει να περάσει μια πραγματικά δύσκολη χρονική περίοδο».