Η Μπάγερν έχει χάσει ένα κομμάτι της «μαγείας» από την τριπλή σεζόν — Muller

Οι Βαυαροί απολάμβαναν ένα ιστορικό 2019-20, καθώς διατήρησαν την εσωτερική τους υπεροχή, ενώ ήταν επίσης σε θέση να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη.

Ο Thomas Muller αναγνώρισε την ολίσθηση στα πρότυπα της Μπάγερν Μονάχου αυτή τη σεζόν.

Η Μπάγερν γιόρτασε την όγδοη ευθεία επιτυχία της Bundesliga την περασμένη σεζόν, ολοκληρώνοντας ένα εντυπωσιακό 14 πόντους καθαρά στην κορυφή του τραπεζιού.

Η πλευρά του Hansi Flick ήταν μια δύναμη για να υπολογίσει με το Champions League την τελευταία φορά έξω, καθώς δεν βρέθηκαν στο λάθος άκρο ενός σκορ ακόμη και μια φορά καθ ‘οδόν για να κερδίσει το πιο διάσημο βραβείο του συλλόγου ποδοσφαίρου.

Οι Γερμανοί και Ευρωπαίοι πρωταθλητές μπόρεσαν επίσης να πάρουν στα χέρια τους το 20ο DFB Pokal για να ολοκληρώσουν ένα τριπλό.

Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι σήμερα, και υπήρξε μια αξιοσημείωτη μείωση στη μορφή της Μπάγερν. Έχουν ήδη αποχωρήσει από το DFB-Pokal μετά από μια ήττα σοκ στο δεύτερο επίπεδο Holstein Kiel και έχουν ρίξει 10 πόντους από την έναρξη του πρωταθλήματος 19.

«Η ευκολία από την προηγούμενη σεζόν έχει ξεθωριάσει λίγο. Δεν μπορούσαμε να μεταφέρουμε τη μαγεία από το καλοκαίρι στη νέα σεζόν», δήλωσε ο Muller στον Kicker.

«Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, είχαμε πολλά στενά αποτελέσματα με ασυνήθιστα υψηλό αριθμό στόχων που παραχωρήθηκαν. Χρειάζεται πολύ περισσότερο για να είσαι στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα».

«Το κοινό και ολόκληρη η ένωση διψούν για την Μπάγερν να πεταχτεί επιτέλους από το θρόνο. Είστε συνεχώς υπό παρατήρηση, υπάρχει πάντα ένας μεγεθυντικός φακός πάνω του.

«Κάθε παίκτης πρέπει να δείξει στον εαυτό του και στον έξω κόσμο ότι μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.»