Η μητέρα του Kylian Mappe αποκαλύπτει τα σχέδια επέκτασης του παίκτη

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που προέρχονται από την ίδια του τη μητέρα, τελικά γνωρίζουμε ποια μπορεί να είναι τα πραγματικά σχέδια επέκτασης του Kylian Mappe.

Με όλες τις πληροφορίες που προέρχονται από την κατασκήνωση του Kylian Mappe τις τελευταίες ημέρες, η μητέρα του ξέφυγε το σχέδιο που έχουν για το μέλλον του παίκτη. Ο Nasser Al-Khelaifi ήδη δήλωσε ότι δεν θα αφήσει το αστέρι να φύγει δωρεάν, το οποίο είναι πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Όπως όλοι γνωρίζετε, το συμβόλαιο του Mappe θα λήξει τον Ιούνιο. Αυτό θα τον αφήσει ελεύθερο να διαλέξει όποιο κλαμπ θέλει για δωρεάν μεταφορά. Αλλά ο Mappe είχε πάντα ξεκάθαρες τις προθέσεις του με την τωρινή λέσχη του και θέλει να βγάλουν χρήματα από τη μεταφορά του.

Όλα αυτά ανοίγουν την πόρτα για μια νέα ευκαιρία που θα αναγκάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να πληρώσει για τη νέα συμφωνία του. Η μητέρα του Kylian Mbappe μόλις επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια έχει ένα σχέδιο να ζητήσει από την PSG παράταση σύμβασης μόνο για ένα ακόμη έτος. Αυτό θα κάνει τους Ισπανούς γίγαντες να κάνουν μια ουσιαστική προσφορά για να υπογράψουν Mbappe το επόμενο καλοκαίρι. Αλλά υπάρχει πρόβλημα με αυτή την πιθανότητα επειδή τα ισπανικά ΜΜΕ δεν εμπιστεύονται την PSG. Αν ο Kylian αποφασίσει να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο για ένα χρόνο, αυτό δίνει την ευκαιρία στον τωρινό σύλλογο του να τον κρατήσει μέσα σε ένα χρυσό κλουβί για περισσότερο χρόνο.

Η μητέρα του Mappe προειδοποιεί για την πιθανή απόφαση του Kylian.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Le Parisien, αυτό είπε η μητέρα του Kylian Mbappe για την πιθανή παράταση του συμβολαίου του και την προσπάθειά του να φύγει: «Τώρα κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει που φεύγουμε ΔΩΡΕΑΝ. Επειδή το περασμένο καλοκαίρι προσπαθήσαμε να φύγουμε ώστε η PSG να μπορεί να λάβει ένα τέλος μεταφοράς», δήλωσε η μητέρα του Kylian στο Le Parisien. Αποκαλύψαμε προηγουμένως ότι ανέφερε ότι μίλησε απευθείας με τον Leonardo, αλλά αργότερα επιβεβαίωσε ότι η παράταση της σύμβασης έχει συγκεκριμένο όρο.

Σύμφωνα με το RMC Sport, το νέο συμβόλαιο που συζητείται θα διαρκέσει μόνο για ένα χρόνο. Η πρόθεση αυτού είναι να επιτρέψει στην PSG να κάνει πολλά χρήματα από τη μεταφορά του Mappe. Ως οικογένεια, γνωρίζουν πόσα έχει κάνει ο σύλλογος γι’ αυτούς. Το να φύγεις δωρεάν θα ήταν ένα σημάδι ασέβειας που απλά δεν θέλουν να κάνουν. Όλοι συμφωνούν ότι το να βοηθήσουμε την PSG να βγάλει τα χρήματά της είναι προς το συμφέρον όλων. Ακόμα και ο παίκτης μίλησε για αυτό κατά τη διάρκεια των προηγούμενων συνεντεύξεων του για δύο διαφορετικά μέσα ενημέρωσης.