Η μητέρα του Ρονάλντο δώρα Πορτογαλία πουκάμισο στον Πάπα Φραγκίσκο

Η μητέρα του Cristiano Ronaldo παρουσίασε ένα πορτογαλικό πουκάμισο με το όνομα του γιου της σε αυτό ως έναν τρόπο χαιρετισμού του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό.

Η μητέρα του σούπερ σταρ της Manchester United Κριστιάνο Ρονάλντο, Dolores Aveiro, παρουσίασε στον Πάπα Φραγκίσκο ένα πουκάμισο της Πορτογαλίας το πρωί της Τετάρτης.

Στην περίπτωση του Γενικού Κοινού του Πάπα, η μητέρα του Κριστιάνο είχε ταξιδέψει στην πόλη του Βατικανού. Κάθε εβδομάδα, ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας προσφέρει διδασκαλίες και επίσης συναντά ανθρώπους από την πόλη.

Πριν συναντήσει τον Επίσκοπο της Ρώμης, η Dolores έγραψε στα social media λέγοντας «έτοιμη να λάβει την ευλογία του Πάπα».

Μόλις συνάντησε τη θεϊκή φιγούρα, έβαλε μια πορτογαλική φανέλα με το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο πάνω της.

Μαζί με μια φωτογραφία του Πάπα, έγραψε στο Instagram: «Ένα πολύ μοναδικό συναίσθημα, ευχαριστώ».

Αν δεν το γνωρίζατε ήδη, ο Jorge Mario Bergoglio, γνωστός και ως Πάπας Φραγκίσκος γεννήθηκε στο Flores του Μπουένος Άιρες. Είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένος για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, δεδομένου ότι έπαιζε ποδόσφαιρο στους δρόμους της γενέτειρά του.

Στην πραγματικότητα, ο Πάπας Φραγκίσκος προέτρεψε επίσης ότι είναι για πάντα υποστηρικτής της Αργεντινής στολή San Lorenzo.