Η μαρκέλα της Βαρκελώνης του Sergio Ramos αποτυγχάνει με ντροπιαστικό τρόπο

Ο καπετάνιος της Ρεάλ Μαδρίτης ανταποκρίθηκε στο πανό του Laporta με ένα δικό του, αλλά κατέληξε να κάνει ένα βασικό γραμματικό λάθος.

Η Joan Laporta χτύπησε το πρώτο χτύπημα κρεμώντας ένα τεράστιο πανό κοντά στο στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου της Ρεάλ Μαδρίτης τον Δεκέμβριο.

Ο πρόεδρος της Βαρκελώνης κρέμασε μια τεράστια και συβαρική εικόνα του εαυτού του για να στηρίξει κάποια υποστήριξη από την πλευρά ενός κτιρίου στην ισπανική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας με τις λέξεις: «Ανυπομονώ να σας ξαναδώ»

Ήταν ένα σαφές μήνυμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους οπαδούς, και ένα μήνυμα που ο Ramos εξακολουθεί να θυμάται έντονα μέχρι σήμερα.

Ο 35χρονος απάντησε με ένα άλλο πανό του στα Καταλανικά στην καρδιά της Βαρκελώνης, στο πλαίσιο της προώθησης του δεύτερου μέρους της σειράς ντοκιμαντέρ του για το Amazon Prime. Μια μικρή λεπτομέρεια, όμως, την κατέστρεψε.

Αποδεικνύεται μήνυμα διαφημιστική πινακίδα Ramos» στα καταλανικά («Ganes de que em torneu a veure») έχει ένα γραμματικό λάθος, καθώς χρησιμοποίησε εσφαλμένα τη λέξη ‘de’.

Η πρόταση θα έπρεπε να έχουν διαβάσει αντί «Ganes que em torneu a veure», η οποία μεταφράζεται σε «Θέλετε να με δείτε και πάλι» στα αγγλικά.

Η είδηση ήρθε την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε Ramos θα χάσει το Clasico ενάντια στη Βαρκελώνη και το Champions League προημιτελικό ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με το Λίβερπουλ μέσω τραυματισμού.