Η Μαν Γιουνάιτεντ έστειλε προειδοποίηση μετά την ήττα του Σέφιλντ

Οι Red Devils ήταν ανεπιτυχείς στην παραγωγή μιας επιστροφής την Τετάρτη, η οποία είδε το 13-match αήττητο σερί τους να φτάνει στο τέλος της.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πρέπει να απαντήσει» εναντίον Άρσεναλ μετά την ήττα σοκ τους στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, απαιτεί Ρίο Φέρντιναντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε εγκατασταθεί στην κορυφή του πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ μετά το 5-0 σφυροκόπημα της Γουέστ Μπρομ, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε την ευκαιρία να ανακτήσει το προβάδισμα της.

Η United φαινόταν δεύτερη καλύτερη στη συνάντηση με την Sheffield United, μια ομάδα στο κάτω μέρος του τραπεζιού — και τελείωσε έτσι καθώς ηττήθηκαν 2-1 στο Old Trafford.

Η οπισθοδρόμηση στην κατηγορία τίτλου αφήνει τους άνδρες του Ole Gunnar Solskjaer ένα σημείο πίσω από τους άνδρες του Pep Guardiola στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, και αυτό το έλλειμμα θα μπορούσε να αυξηθεί σε τέσσερις βαθμούς αν η Πόλη κερδίσει το παιχνίδι τους στο χέρι.

Οι Red Devils θα πρέπει τώρα να ξεπεράσουν γρήγορα την οπισθοδρόμηση τους καθώς τώρα προετοιμάζονται για μια συνάντηση πρωταθλήματος με την Arsenal το Σάββατο.

«Η Man United πρέπει να απαντήσει την επόμενη μέρα, αν πρόκειται να είναι μια ομάδα κυνηγιού τίτλων, αυτοί είναι οι αγώνες όπου θα πρέπει να φέρνετε το A-Game σας κάθε εβδομάδα», δήλωσε ο Ferdinand στο BT Sport, μέσω του Football London.

«Στο κάτω μέρος του τραπεζιού, δεν έχει σημασία, την περασμένη εβδομάδα, Λίβερπουλ — τεράστια απόδοση. Κάτω μέρος του πρωταθλήματος Sheffield United; dour, άψυχο κατά καιρούς.

«Η ασυνέπεια δεν σας κερδίζει το πρωτάθλημα και αυτό είναι που έχουμε πει για την Man United εδώ και πολλούς μήνες, ότι οι ασυνέπειες των ατόμων σε αυτή την ομάδα είναι αυτό που τους κρατάει πίσω.