«Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη αντικαταστήσει τον Σέρτζιο Αγκουέρο»

Παρά το γεγονός ότι έχασαν το ρεκόρ σκόρερ τους αυτό το καλοκαίρι, ο Lescott και ο Ferdinand πιστεύουν ότι η Manchestter City είναι ήδη αντικατάσταση

Ο Τζολεόν Λεσκωτ και ο Ρίο Φερντινάντ θεωρούν ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Σέρτζιο Αγκουέρο.

Ο θρύλος του Μάντσεστερ Σίτι θα φύγει μόλις τελειώσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Φήμες για το ποιος ο σύλλογος θα μπορούσε να υπογράψει ως αντικαταστάτης έχουν λάβει χώρα, με τον Erling Haaland να είναι ένας υποτιθέμενος κορυφαίος στόχος.

Η Pep Guardiola, όμως, έχει παίξει κάτω συζήτηση για μια μεγάλη υπογραφή χρημάτων στο παράθυρο μεταφοράς του καλοκαιριού.

Τώρα ο Lescott και ο Ferdinand έχουν προτείνει ότι ο Sterling θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τη στάση του Guardiola, παρά το γεγονός ότι ο εξτρεμιστής αγωνίζεται για κανονικό παιχνίδι πρόσφατα.

Ο Λεσκωτ πιστεύει ότι ο ρυθμός του Στέρλινγκ θα ήταν χρήσιμος για τον Γκουαρντιόλα.

«Νομίζω ότι έχουμε δει αρκετούς παίκτες σε αυτή τη θέση και κανείς δεν είναι απογοητευμένος», δήλωσε ο πρώην αμυντικός της πόλης στο BT Sport.

«Αυτή είναι η ομορφιά του να έχεις κάποιον σαν τον Ραχίμ — σε κάθε δεδομένη μέρα θα είναι πιο γρήγορος από τον καθένα, έτσι θα μπορούσε να έχει ένα ήσυχο παιχνίδι και μετά ξαφνικά να βάλει το ρυθμό του στο παιχνίδι και να καταστρέψει ομάδες».

Ο Φέρντιναντ, εν τω μεταξύ, πιστεύει ότι ο Στέρλινγκ έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσαρμόσει το παιχνίδι του στο να παίζει στη μέση.

«Σκοράρει γκολ και πρέπει να πάρει θέσεις», δήλωσε ο πρώην κεντρικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αυτή είναι η διαφορά. Από τότε που ήρθε στο Man City, απορροφά την προπόνηση για το πού να είναι στο κουτί για να βρει ευκαιρίες και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

«Είκοσι τέσσερις βολές στο στόχο, 12 βολές εκτός στόχου και εννέα γκολ όλα εντός του στομίου γκολ και αυτό είναι ένας μεγάλος παίκτης.

«Οι μεγάλοι παίκτες συνήθως θέλουν να αγκαλιάσουν την γραμμή αφής.

«Αν θέλεις να πετύχεις 23, 24 γκολ, δεν μπορείς να τριγυρνάς. Δεν είναι κάτι που συνέβη σε μια νύχτα, είναι κάτι που κοίταξε και ήταν ωραίο να ακούω ότι έχει σχεδόν γίνει μαθητής του παιχνιδιού.

«Αυτές είναι οι περιοχές που γνωρίζει, αν είναι μέσα και γύρω τους, θα σκοράρει.

«Πρέπει να το κάνετε αυτό και να κοιτάξετε το ποδόσφαιρο — αισθάνομαι ότι δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες για να μάθουν.

«Στο μεταξύ των μπαστούνια είναι όπου θα έχετε πιθανότητες να σκοράρει γκολ, δεν κρέμονται γύρω από το ευρύ. Ναι, χάνει κάποιες ευκαιρίες, αλλά πρέπει να είσαι εκεί για να έχεις την ευκαιρία να σκοράρεις».