Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προειδοποίησε τον Ντέκλαν Ράις από

Ρίο Ferdinand βλέπει κανένα λόγο για τον οποίο Ράις θα προτιμούσε μια κίνηση στο Old Trafford.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για μια κίνηση για τον Ντέκλαν Ράις τους τελευταίους μήνες. Τον Σεπτέμβριο, αρκετές αγγλικές πηγές επιβεβαίωσαν το Ράις ως την πρώτη προτεραιότητα των Κόκκινων Διαβόλων να ενισχύσουν το μέσο τους.

Ο Ράις συνεχίζει να εντυπωσιάζει τον Γουές Χαμ από τότε, βοηθώντας τους Σφυριά να διεκδικήσουν την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Με την απίστευτη ευελιξία του στο κέντρο, ο 22χρονος έχει εξασφαλίσει τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους μέσους της Premier League.

Man United, ωστόσο, έχει γράψει μια αντίθετη αφήγηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι Κόκκινοι Διάβολοι αγωνίζονται για μορφή, ενώ το μέλλον του Ole Gunnar Solskjaer παραμένει ασαφές.

Πριν από το παράθυρο μεταφοράς, οι οπαδοί της Man United είναι πρόθυμοι να ακούσουν νέα για την πιθανή κίνηση του συλλόγου για την Rice. Ωστόσο, ο θρύλος του συλλόγου Ρίο Φέρντιναντ δεν είναι αισιόδοξος για τις πιθανότητές τους να υπογράψουν το αγγλικό αστέρι.

«Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος μέσος στη χώρα. Έχει κυριαρχήσει στα παιχνίδια, έχει παίξει με ωριμότητα», δήλωσε ο Ferdinand στο κανάλι του στο YouTube, Πέντε.

«Τα Ευρώ, κάτι τον έχει κάνει με διαφορετικό τρόπο. Η διαχείριση του παιχνιδιού του, ο τρόπος που μπορεί να αλλάξει το ρυθμό του παιχνιδιού κατά καιρούς.

«Όταν ήμουν στο Γουέστ Χαμ ένιωθα πάντα ότι μπορούσα να φτάσω στην κορυφή και υπήρχαν περισσότερα επίπεδα μέσα μου, και νομίζω ότι ο Ντέκλαν πιθανότατα αισθάνεται το ίδιο.

«Αλλά γιατί να θέλει να φύγει από το Γουέστ Χαμ τώρα; Είναι τρίτοι στο πρωτάθλημα.»

Ο Ράις απολαμβάνει κορυφαία φόρμα στο West Ham ενώ προσελκύει ενδιαφέρον από μια σειρά κορυφαίων συλλόγων.

Το συμβόλαιο του παίκτη ισχύει μέχρι το 2024, με το West Ham να απαιτεί πάνω από £100 εκατομμύρια από τους μνηστήρες.