Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ανεπιθύμητη ιστορία μετά την ταπείνωση του Λίβερπουλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορούσε μόνο να σταθεί και να παρακολουθήσει καθώς η ομάδα του αντιμετώπισε την οργή μιας ζωηρής πλευράς του Λίβερπουλ μπροστά στους δικούς τους οπαδούς.

Ήταν μια βραδιά που ξεχάσαμε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σφαγιάστηκαν 5-0 από το Λίβερπουλ στο πολυαναμενόμενο φωτιστικό της Πρέμιερ Λιγκ της Κυριακής στο Old Trafford.

Η ταπείνωση είδε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γράφει κάποια ιστορία — αλλά μόνο τα ανεπιθύμητα. Πρώτα απ ‘όλα, η ήττα 5-0 σηματοδότησε τη βαρύτερη στο σπίτι τους ενάντια στους πικρούς αντιπάλους τους.

Δεύτερον, η απώλεια ήταν η δεύτερη χειρότερή τους εναντίον του Λίβερπουλ μέσα σε πάνω από έναν αιώνα, από το 7-1 drubbing τον Οκτώβριο του 1895 — μια εποχή που η ομάδα ονομαζόταν ακόμα Newton Heath LYR F.C. — για να είμαι ακριβής.

Δεύτερον, η ήττα ήταν η δεύτερη χειρότερη τους ενάντια στο Λίβερπουλ μέσα σε πάνω από έναν αιώνα, από το 7-1 drubbing τον Οκτώβριο του 1895 — μια εποχή που η ομάδα ονομαζόταν ακόμα Newton Heath LYR F.C. — για να είμαι ακριβής.

Επιπλέον, οι Red Devils δέχθηκαν τουλάχιστον πέντε γκολ χωρίς να σημειώνουν ούτε ένα από το 1955.

Η πίεση συνεχίζει να συσσωρεύεται στον Ole Gunnar Solskjaer, του οποίου η ομάδα έχει πλέον πέσει στην έβδομη θέση στο τραπέζι της Premier League, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 14 πόντους από την έναρξη των εννέα αγώνων της εκστρατείας 2021-22.