Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θρύλος «αρρώστησε» να βλέπει τον Μέσι να κερδίζει το Μπαλόν

Ο Αργεντινός έχει κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή και αγωνίζεται να απομακρυνθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Η Πατρίς Έβρα λέει ότι το μπαλόν του 2021 πρέπει να διανεμηθεί είτε στον Ν’Γκολό Κάντε είτε στον Τζορτζίνιο, ενώ επιμένει ότι «βαρέθηκε» να βλέπει τον Λάιονελ Μέσι να κερδίζει το βραβείο.

Ο Μέσι, ο οποίος έχει ήδη έξι βραβεία Ballon d’Or στο όνομά του, είναι για άλλη μια φορά πρωτοφανής που διεκδικεί τον πιο διάσημο ατομικό έπαινο του ποδοσφαίρου, έχοντας βοηθήσει την Αργεντινή να κερδίσει τη δόξα του Copa America και την FC Barcelona στην επιτυχία του Copa del Rey.

Ο Jorginho είναι επίσης στον αγώνα, όπως και ο N’Golo Kante. Οι δύο μέσοι ήταν μέρος του Champions League και του UEFA Super Cup-νικητή Chelsea, ενώ ο πρώτος οδήγησε επίσης την Itay σε δόξα Ευρώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κατά την άποψη του Έβρα, τα επιτεύγματα του ιταλικού ζευγαριού επισκιάζουν εκείνα της Αργεντινής.

«Κατά τη γνώμη μου, αυτό το Ballon d’Or είναι για το [N’Golo] Kante ή Jorginho, το αξίζει», δήλωσε ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (μέσω του Amazon Prime Video Sport).

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος λέει «Είναι απλά ένας μέσος», κέρδισε τα πάντα! Συμμετέχω πολύ σε αυτούς τους θριάμβους. Κατά τη γνώμη μου, είναι μια αδικία [αν ο Jorginho δεν το κερδίσει].

«Βαρέθηκα να το δίνω στον [Λάιονελ] Μέσι. Τι κέρδισε πέρυσι; Εντάξει, στην Κόπα Αμερική, αλλά με την Μπαρτσελόνα, τι έκανε;

«Πέρυσι, ο Τζορτζίνιο κέρδισε επίσης τρόπαια που δεν υπήρχαν, οπότε για μένα είναι απόλυτη αδικία [αν δεν το κερδίσει]».