Η λογική ανοίγει σε μια δύσκολη πρώτη χρονιά στην Μπάγερν

Ο Leroy Sane παραδέχτηκε ότι υπέφερε έναν μάλλον δύσκολο πρώτο χρόνο στο Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, παραμένει πλήρως προσηλωμένος στα επερχόμενα Ευρώ.

Ο Leroy Sane παραδέχεται ότι έχει υποστεί μια «δύσκολη» πρώτη σεζόν στο Μπάγερν Μονάχου, αλλά επικεντρώνεται στο όνειρό του να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη Γερμανία αυτό το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος εξυπνάκτης μετακόμισε στην Μπάγερν από το Μάντσεστερ Σίτι για αρχικά 38 εκατομμύρια λίρες το περασμένο καλοκαίρι και ενώ έχει παίξει στους περισσότερους αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος γίγαντες αυτή τη σεζόν — έχει σκοράρει μόλις έξι γκολ.

Είναι η χαμηλότερη βαθμολογία γκολ του Sane σε μια σεζόν όπου έχει ταιριάζει μια διαθέσιμη από την σεζόν 2016-17, αλλά ο winger πιστεύει ότι ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο υπέστη το έτος πριν μετακομίσει στην Μπάγερν έχει ακόμα επηρεάσει αυτόν τον όρο.

Ο Sane είπε στο Goal και στο SPOX: «Ξέρω ότι δεν έχω παίξει μια εξαιρετική σεζόν. Για μένα ήταν λίγο πιο δύσκολο γενικά λόγω του σπεύματος της κορώνας και του τραυματισμού στο γόνατό μου.

«Ήταν σημαντικό για μένα να επανέλθω στο ρυθμό μου, να είμαι σε φόρμα, κάτι που κατάφερα να κάνω. Τώρα εστιάζω όλη μου την προσοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Η προσοχή του Sane είναι τώρα στο διεθνές παιχνίδι, καθώς αναμένει να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη Γερμανία αυτό το καλοκαίρι.

Ο εξτρέμ πιστεύει ότι υπάρχει πίεση για να κερδίσει τον πρώτο τίτλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε ένα τέταρτο του αιώνα, αλλά παραδέχεται ότι θα ήταν όνειρο να άρει το τρόπαιο στο Wembley στις 11 Ιουλίου.

Ο Sane πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο να κερδίσεις αυτόν τον τίτλο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προετοιμαζόμαστε πολύ καλά».

«Υπάρχει κάποια πίεση, αλλά ο καθένας μας προσβλέπει σε αυτή την πρόκληση».

Sane παραδέχθηκε επίσης ότι είναι απογοητευμένος που πρώην πλευρά Manchester City δεν στέφθηκαν νικητές Champions League, αφού έχασαν την εκδήλωση European club showpiece να Chelsea το Σάββατο.

Ισχυρίστηκε: «Λυπήθηκα πολύ για τα αγόρια, το κλαμπ και τους οπαδούς. Θα ευχόμουν να κερδίσουν αυτόν τον τίτλο».

«Δυστυχώς δεν λειτούργησε, αλλά ξέρω ότι θα μείνουν πεινασμένοι και θα δώσει τα πάντα για να κερδίσει αυτό το τρόπαιο μια μέρα. Τους εύχομαι μόνο τα καλύτερα!»