Η Λαπόρτα πιστεύει ότι ο Βάρκα πρόκειται να κάνει ένα θαύμα ενάντια στην Μπάγερν

Η Joan Laporta έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Βαρκελώνη καθώς θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει το Champions League.

Η Joan Laporta είναι αρκετά σίγουρη ότι η Βαρκελώνη θα σοκάρει τον κόσμο νικώντας την Μπάγερν Μονάχου στο τελικό στάδιο ομίλων του Champions League στις 8 Δεκεμβρίου.

Ο καταλανικός σύλλογος θα μπορούσε ακόμα να έχει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί στη φάση νοκ-άουτ του ευρωπαϊκού τουρνουά.

Ωστόσο, θα πρέπει να περάσουν από το Μπάγερν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου εξαρτήματος, δηλαδή Benfica vs Dynamo Kyiv.

Και η Λαπόρτα είναι της άποψης ότι από την άφιξη του Xavi στο Camp Nou, οι αντίπαλοί τους έχουν δείξει περισσότερο σεβασμό προς τη λέσχη.

Ο πρόεδρος της Μπλαουγκράνα είπε στην AS: «Η ήττα της Μπάγερν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί. Θα γίνει ένα θαύμα, είμαι πεπεισμένος ότι θα κερδίσουμε».

«Ο Xavi είναι πολύ παρακινημένος και πολύ δυνατός. Ελπίζω όλα να πάνε καλά για μας. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η άφιξη του Xavi έχει προκαλέσει λίγο σεβασμό από τους αντιπάλους μας. Ξέρουν ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε.»