Η Λίβερπουλ πρόσφερε ελπίδα για τα μελλοντικά συμβόλαια του Salah & Wijnaldum

Ο αιγυπτιακός φόργουαρ έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ολλανδός μέσος έχει συνδεθεί με μια κίνηση στη Βαρκελώνη.

Το Λίβερπουλ να μην έχει τρόπαιο αυτή τη σεζόν δεν θα ήταν «αποτυχία» και δεν θα τους έβαζε σε κίνδυνο να χάσουν τους πρωταγωνιστές τους, λέει ο John Barnes.

Η εποχή του Γιούργκεν Κλοπ ήταν μια τεράστια επιτυχία στο Λίβερπουλ. Ο σύλλογος κατάφερε να αποδείξει την υπεροχή του όχι μόνο στην εγχώρια αλλά και στην Ευρώπη, κερδίζοντας τις διακρίσεις της Premier League, του Champions League, του UEFA Super Cup και του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA Club.

Ωστόσο, μια σημαντική ολίσθηση στα πρότυπα έχει παρατηρηθεί από τους Reds αυτή τη σεζόν.

Έχουν ήδη χτυπηθεί από το Κύπελλο FA. Οι πρωταθλητές της Premier League έχουν επίσης χάσει πολύ έδαφος στον αγώνα τίτλου.

Εν μέσω της ύφεσης, αρκετοί από τους παίκτες τους έχουν συνδεθεί με εξόδους μεταξύ των οποίων ο Mohamed Salah και ο Georginio Wijnaldum.

Ο Wijnaldum, ο οποίος συνεχίζει να καταρρέει το τρέχον συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν, θεωρείται στόχος για την FC Barcelona. Salah, εν τω μεταξύ, λέγεται ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αν νιώθουν ότι μπορούν να πάνε σε ένα καλύτερο κλαμπ από το Λίβερπουλ, τότε εξαρτάται από αυτούς, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η σεζόν δεν θα ήταν καθόλου αποτυχία εάν η Λίβερπουλ δεν κέρδιζε τίποτα», δήλωσε ο θρύλος της Λίβερπουλ Barnes στο BonusCodeBets.

«Δεν νομίζω ότι η νίκη ενός τρόπαιου θα σήμαινε απαραίτητα ότι οι παίκτες θα ήθελαν να φύγουν από το Λίβερπουλ. Γιατί αν τελειώσουμε κάπου στην κορυφή του τραπεζιού και παίζαμε τόσο καλά όσο έχουμε κάνει, αλλά δεν κερδίσαμε ένα τρόπαιο, αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα απέτυχε.

«Για έναν παίκτη όπως ο Wijnaldum με τη λήξη του συμβολαίου του, είναι προφανώς στο χέρι του να αποφασίσει αν θα μείνει ή θα φύγει — αλλά δεν νομίζω ότι η απόφασή του θα έχει καμία σχέση με τη νίκη του Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα ή όχι αυτή τη σεζόν.

«Σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, ο Wijnaldum θα ήθελε να βρίσκεται κάπου όπου είναι εγγυημένο ότι θα παιχτεί και όχι απλά να ψάχνει για τα μεγάλα χρήματα — και αν αισθάνεται ότι η Λίβερπουλ θα το δώσει αυτό, τότε νομίζω ότι θα μείνει — αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό».