Η Λίβερπουλ πάει για ψάρεμα στη λίμνη του Ρούνεϊ για υψηλόβαθμους νεαρούς

Η Λίβερπουλ βλέπει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ντέρμπι Κάουντι, που στοχοποιήθηκε επίσης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κάιντ Γκόρντον είναι ένας 16χρονος φόργουορντ που πρόσφατα έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι με την ανώτερη ομάδα στο Ντέρμπι Κάουντι. Ο νεαρός Ραμ μπήκε στην πρώτη ομάδα μετά τις εντυπωσιακές παραστάσεις του με την πλευρά του Under 18. Μετά από μερικές εβδομάδες εκπαίδευσης μαζί με τους ανώτερους παίκτες, ο Gordon εντυπωσίασε τον νέο μάνατζερ Wayne Rooney αρκετά για να κερδίσει το ντεμπούτο του Πρωταθλήματος.

«Έφερα τον Kaide με την πρώτη ομάδα που αρχικά εκπαιδεύτηκε μαζί μας για μια εβδομάδα για να δούμε πώς αντέδρασε σε σε αυτό, και ήταν ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές», δήλωσε ο Rooney.

«Τον κράτησα μαζί μας για μερικές εβδομάδες και προπονείται στο ίδιο επίπεδο — αν όχι σε καλύτερο επίπεδο — από πολλούς άλλους παίκτες. Μίλησα με τους παίκτες και είπα «αν προπονηθείς σκληρά και προπονηθείς καλά, θα σου δώσω την ευκαιρία». Του αξίζει.»

Σύμφωνα με τον Sky Sports, ο Γκόρντον μπορεί να ενταχθεί στους Ρεντς αυτή την εβδομάδα. Το Λίβερπουλ είναι πρόθυμο να πληρώσει ένα ποσό €3 εκατομμυρίων για τον παίκτη. Ωστόσο, ο 16χρονος αναμένεται να ενταχθεί στην ακαδημία προς το παρόν. Επιπλέον, η Manchester United φέρεται να ενδιαφέρεται επίσης για τα νεαρά ταλέντα. Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται ότι οι Red Devils νικήθηκαν από τους αντιπάλους τους στον αγώνα για την υπογραφή του Kaide.

Επιπλέον, ο Wayne Rooney είχε πρόσφατα μιλήσει για τις πρόσφατες αναφορές που πρότειναν ότι το εμπρός θα μπορούσε να φύγει σύντομα από το Derby County.

«Ο Κάιντ είναι φανταστικός παίκτης. Νομίζω ότι έχει πολλές δυνατότητες, προφανώς έχει περάσει από την ακαδημία. Είναι 16 ετών, έχει πολλά να κάνει και είναι σίγουρα στο σωστό μέρος για να το κάνει αυτό.»