Η Λίβερπουλ και η Τσέλσι συμμετέχουν στη Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα για τη στάρλετ του Φούλαμ

Ο Fabio Carvalho έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων συλλόγων από τις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Ο Fabio Carvalho απολαμβάνει κορυφαία μορφή στο Φούλαμ αυτή τη σεζόν. Ο 19χρονος σκόραρε τρία γκολ και παρείχε μία βοήθεια στις επτά εμφανίσεις του για τους Cottagers.

Ο Carvalho γεννήθηκε στην Πορτογαλία πριν μετακομίσει στο Λονδίνο ως παιδί. Ο έφηβος μέσος έχει παίξει για την ομάδα U18 της Αγγλίας, προσφέροντας εντυπωσιακές παραστάσεις για την πλευρά του Ryan Garry.

Σύμφωνα με το Eurosport, τρία κορυφαία κλαμπ ζυγίζουν κινήσεις για το Carvalho. Εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι θεωρούνται ο πιο πιθανός προορισμός του παίκτη, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι ενδιαφέρονται επίσης για την αγγλική στάρλετ.

Ο Carvalho θα είναι ελεύθερος πράκτορας το επόμενο καλοκαίρι, με τους μνηστήρες να προετοιμάζονται για συνομιλίες με τους εκπροσώπους του. Ο Φούλαμ φέρεται να είναι πρόθυμος να πουλήσει τον μέσο στο παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου, αποφεύγοντας την ελεύθερη αναχώρηση το καλοκαίρι.

Το αφεντικό του Φούλαμ, Marco Silva, μίλησε για τις φήμες μεταφοράς γύρω από το Carvalho το Σεπτέμβριο.

«Ο Φάμπιο είναι το ίδιο όπως και στην αρχή της σεζόν,

«Είναι το ίδιο αγόρι, ένας νεαρός παίκτης που πεινάει να παίξει και χαρεί να δουλέψει στο Φούλαμ κάθε μέρα.

«Όλες οι εικασίες είναι γι’ αυτόν, φυσικά με τη δική μου υποστήριξη και την υποστήριξή μας, επειδή είναι επαγγελματίας παίκτης.

«Αν υπάρχει κερδοσκοπία γύρω του, αυτό σημαίνει ότι κάνει κάτι (καλά) που προκάλεσε αυτή την εικασία.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει καθημερινά εκτός εκπαιδευτικού εδάφους, με όσους τον συμβουλεύουν, αλλά ελπίζω όλοι να μείνουν στην ίδια σελίδα και ότι όλοι τον συμβουλεύουν με τον σωστό τρόπο.

«Επειδή είναι ένας νεαρός παίκτης που το αξίζει και το χρειάζεται, και τον οποίο υποστηρίζουμε.»