Η Λίβερπουλ είπε ότι πρέπει να κάνουν υπογραφές αυτό το καλοκαίρι

Λίβερπουλ θα πρέπει να κάνει υπογραφές αυτό το καλοκαίρι αν είναι να αμφισβητήσει πριν από την επόμενη σεζόν, ισχυρίζεται Stephen Warnock.

Ο πρώην υπερασπιστής του Λίβερπουλ Στίβεν Γουόρνοκ λέει ότι οι Κοκκινοί «πρέπει να κάνουν υπογραφές» στο προσεχές καλοκαιρινό παράθυρο μεταφοράς.

Η Λίβερπουλ έχει πληγεί σοβαρά από τους τραυματισμούς του Βίρτζιλ Βαν Ντικ, του Τζο Γκόμεζ και του Τζόρνταν Χέντερσον στην τρέχουσα εκστρατεία. Όπως ο Fabinho και ο Joel Matip έχουν επίσης περάσει χρόνο στο περιθώριο.

Η απώλεια αυτών των παικτών τους απέκλεισε από τον αγώνα τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ. Επίσης, έχουν αποσυρθεί από την Ευρώπη, αφού έχουν πέσει εκτός του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γουόρνοκ ρίχνει μια ματιά στο καλοκαιρινό παράθυρο και πιστεύει ότι η Λίβερπουλ θα προσπαθούσε να δραστηριοποιηθεί στην αγορά μεταφορών.

Μιλώντας στο Sky Sports, είπε: «Θα προσπαθήσουν να προσθέσουν παίκτες στις τάξεις. Μιλάμε για ένα κεντρομισό, το οποίο έχουν κοιτάξει ανοιχτά. Στη συνέχεια, ένα κεντρο-εμπρός θα ήταν πιθανώς στο μίγμα επίσης.

«Αν η Gini Wijnaldum πρόκειται να φύγει από τη λέσχη τότε θα χρειαστούν αντικαταστάτη στο κέντρο. Αυτό είναι κάτι που θα ψάξουν να χτίσουν πάνω τους.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο λάθος [με την ομάδα του Λίβερπουλ] για να είμαι ειλικρινής.

«Αλλά αν κοιτάξετε τα κεντρο-μισά τραύματα αυτή τη σεζόν, αυτό θα είχε αντίκτυπο σε οποιαδήποτε ομάδα.»