Η Λίβερπουλ έκανε συμφωνία 4,5 εκατομμυρίων λιρών για να υπογράψει ανερχόμενο Σκωτσέζο

Οι Κόκκινοι κλείνουν την τρίτη καλοκαιρινή υπογραφή τους μετά τη σύναψη συμφωνιών για τον Fabio Carvalho και τον Darwin Nunez.

Η Scottish Premiership από την πλευρά του Aberdeen δέχτηκε προσφορά 4,5 εκατομμυρίων λιρών (€5,2 εκατ.) από το Λίβερπουλ για τον 18χρονο Calvin Ramsay.

Αυτό είναι σύμφωνα με το BBC. Η έκθεση προσθέτει ότι η συμφωνία για την Scotland Under-21 international περιλαμβάνει πιθανά πρόσθετα αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών (€3,5 εκατ.) και ρήτρα πώλησης 20%.

Ο Ράμσεϊ, εν τω μεταξύ, συμφώνησε σε πενταετές συμβόλαιο να ενωθεί με το μέρος του Γιούργκεν Κλοπ και μπορεί να ολοκληρώσει την μετακόμιση στο Άνφιλντ τις επόμενες μέρες μετά από ιατρική εξέταση.

Αν η συμφωνία πάει πέρα από τα όρια, ο Ράμσεϊ θα ξεπεράσει τον Σκοτ Μακένα — ο οποίος εντάχθηκε στο Nottingham Forest το 2020 για £3 εκατομμύρια — ως δισκογραφική πώληση της Αμπερντίν.

Τι έχει κάνει μέχρι τώρα ο Ράμσεϊ στην καριέρα του;

Ο 18χρονος απόλαυσε μια επαναστατική καμπάνια στην πρώτη ομάδα του Αμπερντίν την περασμένη σεζόν και πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Κέρδισε το βραβείο Νεαρού Παίκτη της Χρονιάς από τη Σκοτία Ποδόσφαιρο Συγγραφείς τον Απρίλιο.

Ως αποτέλεσμα των εμφανίσεών του, πλήθος ευρωπαϊκών συλλόγων, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέθηκαν μαζί του αυτό το καλοκαίρι.

Αλλά η Λίβερπουλ έχει πλέον κλέψει μια πορεία στον αγώνα Ramsey καθώς θέλει να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα της μετά τις υπογραφές του Darwin Nunez και του Fabio Carvalho.