Η κίνηση της Dele Alli για την Έβερτον ονομάστηκε «χειρότερη σήμανση» της σεζόν

Η μετακόμιση της Dele Alli στο Έβερτον έχει ονομαστεί η «χειρότερη υπογραφή της σεζόν».

Η κίνηση της Dele Alli στην Έβερτον έχει χαρακτηριστεί ως η «χειρότερη υπογραφή της σεζόν» παρά το γεγονός ότι έκανε την κίνηση μόνο κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Η Άλι μετακόμισε από το Τότεναμ στο Έβερτον την ημέρα της προθεσμίας κατά τη διάρκεια του παραθύρου χειμερινής μεταφοράς σε μια συμφωνία που θα μπορούσε να είναι περίπου 40 εκατομμύρια λίρες.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ πήρε ένα στοίχημα για τον Άγγλο, αλλά φαινόταν να γύρισε μπούμερανγκ για το αφεντικό των καραμελών, αφού η Άλι ξεκίνησε μόνο ένα παιχνίδι για την Έβερτον.

Μιλώντας στην Bettigods.com, ο πρώην υπερασπιστής της Πρέμιερ Λιγκ Γκλεν Τζόνσον επέκρινε την κίνηση, επιμένοντας ότι δεν έχει λειτουργήσει για κανένα από τα δύο μέρη.

«Το χειρότερο, το οποίο είναι λίγο σκληρό, θα έλεγα Dele Alli να Everton», είπε.

«Ήταν μια περίεργη κίνηση. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή υπογραφή καθώς νόμιζα ότι ήταν μια δωρεάν μεταφορά, αλλά από τότε όλοι μάθαμε ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να κοστίσει στην Έβερτον μέχρι 40 εκατομμύρια λίρες.

«Νομίζω ότι ο Ντελέ είναι καλός παίκτης, αλλά μου λες ότι δεν μπορεί να μπει σε αυτή την πλευρά της Έβερτον; Απλά δεν το καταλαβαίνω. Πήγε εκεί για να παίξει και δεν παίζει, οπότε φαίνεται περίεργο απ’ έξω».

Ο Άλι εντάχθηκε στην Spurs το 2015 και κέρδισε το βραβείο PFA Young Player της Χρονιάς κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων χρόνων του με την Τότεναμ. Ωστόσο, παρά την υπόσχεσή του, ο Άλι κατέρρευσε στη λέσχη του βόρειου Λονδίνου υπό ορισμένους διευθυντές συλλόγων, μεταξύ των οποίων ο Jose Mourinho, ο Nuno Espirito Santo και ο Antonio Conte.

Η Έβερτον αγωνίζεται να αποφύγει τον υποβιβασμό της Πρέμιερ Λιγκ, με την πλευρά του Λάμπαρντ μόλις τρεις μονάδες πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.