Η Ιταλία «δεν πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη» μετά την ημιτελική νίκη εναντίον της Ισπανίας — Bonucci

Ο υπερασπιστής απολάμβανε τη νίκη στο Γουέμπλεϊ, αλλά υπενθυμίζει στους συμπαίκτες του ότι πλησιάζει ένας ακόμα πιο σημαντικός αγώνας.

Ο Leonardo Bonucci επιμένει ότι η Ιταλία «δεν πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη» μετά τη νίκη της επί της Ισπανίας στους ημιτελικούς του Euro 2020.

Η Ιταλία πέρασε την Ισπανία 4-2 για ποινές για να κλείσει μια θέση στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Federico Chiesa έβαλε τους Ιταλούς στο μπροστινό πόδι στην ώρα πριν ο Alvaro Morata ισοπεδώσει τα πράγματα για την Ισπανία, η οποία κυριάρχησε στην κατοχή της πλειοψηφίας του αγώνα, δέκα λεπτά πριν τον χρόνο.

Ο Gli Azzurri θα πάει τώρα ενάντια στην Αγγλία ή τη Δανία την Κυριακή για να προσπαθήσει να πάρει στα χέρια του το απόλυτο βραβείο.

«Αυτό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ», δήλωσε ο Bonucci στη RAI Sport μετά το σφύριγμα πλήρους απασχόλησης.

«Συγχαίρω την Ισπανία για ό, τι έδειξε, αλλά για άλλη μια φορά αυτή η Ιταλία έδειξε καρδιά, αποφασιστικότητα και ικανότητα να περάσει δύσκολες στιγμές, και η λαχειοφόρο αγορά των ποινών μας ανταμείβεται.

«Η νίκη για την οποία υποφέρεις είναι πάντα η πιο ευχάριστη. Τώρα υπάρχει ακόμα ένα εκατοστό να πάει. Μόνο ένα εκατοστό ακόμα.

«Είναι απίστευτο αυτό που κάνουμε, αλλά δεν πρέπει να νιώθουμε ικανοποιημένοι. Είμαστε στον τελικό. Είναι σε πέντε ημέρες, και χρειαζόμαστε την ίδια πείνα και πνεύμα θυσίας για να φέρουμε αυτό το τρόπαιο σπίτι μετά από πολλά χρόνια».