Η θέση του Ζιντάν για την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ είναι σαφής

Πριν από τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε ξεκάθαρες τις ιδέες του για την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ.

Τα σχέδια της European Super League του Florentino Perez άφησαν τους παίκτες του Ζιντάν και της Ρεάλ Μαδρίτης σε δύσκολη θέση. Παρά το γεγονός ότι πολλοί από τους υποστηρικτές του συλλόγου συμφωνούν με την ιδέα του Los Blancos να δημιουργήσει αυτό το νέο τουρνουά. Ο Ζινεντίν Ζιντάν μόλις αποκάλυψε ότι δεν συμφωνεί με την πρωτοβουλία του Φλορεντίνο. Στην πραγματικότητα, ο ‘Zizou’ μόλις είπε στον Τύπο ότι θέλει η ομάδα του να συμμετέχει στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Αυτό αφήνει ένα αρκετά σαφές διαχωρισμό μεταξύ του διευθυντή και του προέδρου του συλλόγου. Πώς θα αντιδράσει ο Φλορεντίνο σε αυτή τη δήλωση του Ζιντάν; Είναι γνωστό ότι ο Γάλλος διευθυντής δεν συμφωνεί πάντα με ό, τι κάνει ο Πρόεδρος. Όταν αποφάσισε να φύγει από τη λέσχη το 2018, ήταν προφανές ότι δεν συμφωνούσαν με κάτι σημαντικό.

Ο Ζιντάν θέλει να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό αγώνα εναντίον της Τσέλσι, η Sky Sports έλαβε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη Super League: «Ο πρόεδρος ξέρει τι έχω στην καρδιά μου και τι πιστεύω και είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα. Τα υπόλοιπα δεν είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει, απλά δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε γι ‘αυτό. Θα παίξουμε έναν ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε.

«Έχουμε αγώνα αύριο, λυπάμαι, αλλά δεν πρόκειται να απαντήσω γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι μιλούν πολύ για το αν θα είμαστε στον διαγωνισμό του χρόνου ή όχι. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στον αυριανό αγώνα. Δεν το ελέγχουμε αυτό, θα γίνει πολλή συζήτηση, και απλά δίνω τη γνώμη μου. Θέλουμε να δούμε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, και αυτό είναι όλο».