Η ευκαιρία του Καβάνι να φτάσει το ρεκόρ του Ρονάλντο εναντίον Σαουθάμπτον

Θα σας πούμε τα πάντα για την ευκαιρία του Edinson Cavani να γράψει ιστορία φτάνοντας σε ένα ορόσημο του Cristiano Ronaldo από την εποχή του στην Αγγλία.

Ο Edinson Cavani έχει την ευκαιρία να φτάσει σε ένα ορόσημο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ορίστηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τις μέρες του ως Κόκκινος Διάβολος. Πρέπει να πάμε μέχρι το 2008, το οποίο ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. Τότε, ο Κριστιάνο δεν μπορούσε να παίξει και κανένα κλαμπ στον κόσμο δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Ίσως μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραστάσεις του να ήρθαν ενάντια στη West Ham United, μια λέσχη στην οποία σκόραρε δύο συνεχόμενα σιδεράκια.

Κανένας άλλος παίκτης της United δεν το έχει κάνει αυτό μετά τον Cristiano. Δηλαδή, να σκοράρει δύο συνεχόμενα τιράντες εναντίον ενός μόνο συλλόγου. Αλλά ο Edinson Cavani έχει την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό ενώ φοράει επίσης το νούμερο «7» φανέλα αυτή την εβδομάδα. Η διεθνής Ουρουγουάη σκόραρε δύο φορές εναντίον του Σαουθάμπτον κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, όταν επισκέφθηκαν το Στάδιο της Αγίας Μαρίας.

Ο Καβάνι μπορεί να γράψει ιστορία δίπλα στον Ρονάλντο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα το Νοέμβριο, ο Cavani ήρθε στο γήπεδο για να φέρει την επανάσταση στη δυναμική της ομάδας του. Δεν σκόραρε μόνο αυτό το στήριγμα, αλλά παρείχε και μια βοήθεια για την τελική νίκη 2-3. Αν ο ιθαγενής της Ουρουγουάης σκοράρει δύο γκολ εναντίον των Αγίων την Τρίτη στο Old Trafford, θα φτάσει στο ορόσημο του Κριστιάνο. Το να συσχετιστεί το όνομά σας με τον πορτογαλικό θρύλο είναι μια πολυτέλεια που λίγοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο μπορούν να έχουν.

Στην περίπτωση του Cavani, θα ήταν ένας ταιριαστός φόρος τιμής στην ήδη εντυπωσιακή καριέρα του. Ας ελπίσουμε ότι είναι μέχρι τα πρότυπα που αναμένονται από αυτόν. Γνωρίζουμε ότι η αντιστοίχιση του Ρονάλντο από το 2008 είναι σχεδόν αδύνατη για οποιονδήποτε παίκτη, αλλά τουλάχιστον ο Cavani μπορεί να φιλοδοξήσει να φτάσει σε αυτό το ορόσημο. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα σε ένα ακόμη μεσοβδόμαδα Premier League που ξεκινά αύριο.