Η ετυμηγορία του Μπρούνο για το επίπεδο του Ράσφορντ και του Πογκμπά στο Man United

Πριν από την υπόλοιπη σεζόν στο Μαν Γιουνάιτεντ, ο Μπρούνο Φερνάντες ήθελε να δώσει την ετυμηγορία του στο επίπεδο των Πολ Πογκμπά και Μάρκους Ράσφορντ.

Από όλους τους συμπαίκτες της Man United για τον Bruno Fernandes, μπορούμε να πούμε ότι ο Marcus Rashford και ο Paul Pogba είναι πιθανώς οι πιο σημαντικοί. Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τους Red Devils να κερδίσουν τίτλους αυτή τη σεζόν μαζί με τον Bruno, φυσικά. Ο Πορτογάλος μέσος ήρθε στην United για να αλλάξει εντελώς τη δυναμική του ομίλου και να βοηθήσει στη βελτίωση αυτών των δύο παικτών ειδικότερα.

Ο Mirror αποφάσισε να συλλέξει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα που έκανε ο Fernandes για τους δύο συμπαίκτες του. Μπορείτε εύκολα να δείτε αυτά είναι αυτά που θέλει να πετύχει περισσότερο. Αλλά όλοι αναρωτιόμαστε αν αυτοί οι τρεις θα είναι αρκετοί για την ομάδα του Solskjaer να νικήσει την αντιπολίτευση αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι της Premier League που θα προσπαθήσουν να αγωνιστούν για τον τίτλο και να κερδίσουν οτιδήποτε αυτή τη σεζόν δεν θα είναι εύκολο.

Η ετυμηγορία του Μπρούνο για Ράσφορντ και Πογκμπα.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Φερνάντες έκανε το μυαλό του για αυτούς τους δύο παίκτες. Ο Mirror κατάφερε να συγκεντρώσει αυτά τα αποσπάσματα: «Νομίζω ότι όλοι μιλούν για τον Marcus που δεν σκοράρει πολλά γκολ, αλλά κάνει καταπληκτική δουλειά. Ελπίζω ο Μάρκους να βρει περισσότερα γκολ γιατί του αξίζει για τη δουλειά που κάνει για την ομάδα, και κανείς δεν το βλέπει γιατί όλοι βλέπουν τα γκολ και ποιος σκοράρει και βοηθάει.

«Η δουλειά που κάνει για την ομάδα είναι καταπληκτική. Ο Μάρκους τραυματίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα οπότε είναι δύσκολο να βρεθεί ξανά αυτή η αυτοπεποίθηση, να κάνει πράγματα όπως σουτ από μακριά. Ο Πωλ είναι καταπληκτικός παίκτης, αλλά δεν θέλω να μιλάω πολύ για μένα και τον Πωλ. Δεν είναι δίκαιο για τους άλλους συμπαίκτες. Φυσικά, ο Παύλος έχει τόσο καλές ιδιότητες και είναι τόσο σημαντικός για εμάς και νομίζω ότι μπορούμε να συνδυάσουμε μαζί».