Η εμπνευσμένη ομιλία του Ρονάλντο που έκανε την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέος

Πριν κάνει το δεύτερο ντεμπούτο του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε μια ομιλία που έκανε το προσωπικό και τους παίκτες δέος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απευθύνθηκε στους νέους συμπαίκτες του στην Manchester United με μια «συγκλονισμένη ομιλία» πριν κάνει το δεύτερο ντεμπούτο του το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Έχει αναφερθεί ευρέως ότι ο Ρονάλντο έδωσε μια ομιλία ως μέρος της μύησής του την περασμένη εβδομάδα. Ο τερματοφύλακας του Red Devils Lee Grant το επιβεβαίωσε μετά το στήριγμα του CR7 εναντίον του Newcastle το Σάββατο, αλλά δεν αποκαλύπτει ακριβώς τι ειπώθηκε.

«Αυτός [Ronaldo] σηκώθηκε, ήταν λαμπρός, προφανώς δεν πρόκειται να αποκαλύψει το περιεχόμενο αυτού που είπε, αλλά ήταν ενδιαφέρον», είπε ο Grant TalkSport. «Αυτό ήταν ένα από τα σημεία που έκανε σχετικά με τα νεύρα του.

«Το επανέλαβε μετά το ματς, τόσο πολύ ενδιαφέρον. Αλλά αυτό που νομίζω ότι δείχνει, και κάτι που όλοι γνωρίζουμε ως παίκτες, είναι ότι πραγματικά θέλει να είναι πίσω εδώ. Ήταν απίστευτα ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να επιστρέψει και να παίξει για το club, οπότε αυτό είναι απίστευτα ταπεινωτικό για τους οπαδούς της Manchester United και όσους συνδέονται με το club.

«Είναι αυτός ο παγκόσμιος μεγαστάρος που είναι απολύτως εκστασιασμένος για να επιστρέψει.»

Τι είπε ο Ρονάλντο στην ομάδα;

Όπως ο Grant, ο Ole Gunnar Solskjaer και η υπόλοιπη ομάδα έχουν σιωπήσει σε αυτή την ομιλία. Η εφημερίδα Sun, όμως, ισχυρίζεται ότι ξέρει τι είπε ο Ρονάλντο χάρη σε μια εσωτερική πηγή.

«Επέστρεψα στην Man United για δύο λόγους», φέρεται να είπε ο Ρονάλντο.

«Το πρώτο είναι επειδή αγαπώ το κλαμπ. Το δεύτερο είναι ότι αγαπώ τη νοοτροπία που κερδίζει μέσα από τις τάξεις αυτού του συλλόγου. Δεν γύρισα για να γίνω μαζορέτα. Αν θέλετε να πετύχετε, τότε θέλω να αγαπήσετε αυτό το κλαμπ από τα βάθη της καρδιάς σας.

«Πρέπει να φας, να κοιμηθείς και να παλέψεις γι’ αυτό το κλαμπ. Είτε παίζετε είτε δεν παίζετε, θα πρέπει να υποστηρίξετε τους συμπαίκτες σας και πάντα να δώσετε 100 τοις εκατό για το σύλλογο.

«Είμαι εδώ για να κερδίσω και τίποτα άλλο. Η νίκη μας φέρνει ευτυχία. Θέλω να είμαι ευτυχισμένη, εσύ; Είστε όλοι καταπληκτικοί παίκτες και πιστεύω σε σας, αλλιώς δεν θα επέστρεφα.

«Οι οπαδοί θα σας υποστηρίξουν, αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Απλά θέλω να δημιουργήσω μια νοοτροπία νίκης, έτσι όταν αποσυρθώ μια μέρα, η νοοτροπία των νικητών θα παραμείνει, και αυτή η ομάδα παικτών θα κυριαρχήσει στο ποδόσφαιρο, όπως κάναμε και στο παρελθόν.

«Θα κάνω ό, τι μπορώ για την ομάδα, αλλά χρειάζομαι και την υποστήριξή σας. Είσαι έτοιμος να πολεμήσεις; Είστε έτοιμοι να αφήσετε τα πάντα στο γήπεδο;»