Η εκπληκτική πρόβλεψη του Xavi για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022

Κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εκδήλωσης, ο Xavi Hernandez έκανε μια εκπληκτική πρόβλεψη για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 που θα λάβει χώρα στο Κατάρ.

Το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ φαίνεται να έχει πείσει τον Χάβι Χερνάντεζ. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι δουλεύει σε αυτή τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια, καθόλου. Δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι ο Τσάβι έχει γίνει εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Κυπέλλου που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 2022. Με κάθε σοβαρότητα, καταλαβαίνουμε γιατί ο Καταλανός διευθυντής διαφημίζει το επόμενο τουρνουά ενώ αγνοεί ενεργά τις πολλές αμφιλεγόμενες λεπτομέρειες.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχει υποβληθεί σε πολλούς ελέγχους από τότε που επιλέχθηκε από τον Sepp Blatter ως τόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει, έχουν απολύτως την υποδομή για να προσφέρουν έναν εξαιρετικά πολυτελές ανταγωνισμό όταν έρθει η ώρα. Υπήρξαν αρκετές κατασκευές σταδίων που διήρκεσαν από την επιλογή και πρόσφατα εγκαινιάστηκαν. Ο Τσάβι είναι πεπεισμένος ότι θα δούμε ένα θεαματικό θέαμα χωρίς σημαντικά θέματα.

Ο Τσάβι εμπιστεύεται τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Νομίζω ότι το πρόγραμμα του τουρνουά είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, για [τους] παίκτες και τους οπαδούς,» είπε ο Xavi μέσω της Marca. «Ιστορικά, τα Παγκόσμια Κύπελλα έχουν παιχτεί στο τέλος της σεζόν, όταν οι περισσότεροι παίκτες είναι κουρασμένοι τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Το 2022, θα είναι στην καλύτερη δυνατή μορφή. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για όλους. Ένα άλλο σημείο είναι ότι το Κατάρ είναι μια μικρή χώρα, έτσι οι παίκτες δύσκολα θα πρέπει να ταξιδέψουν. Θα μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

«Δεν θα είναι όπως και σε προηγούμενες εκδηλώσεις, η οποία νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους παίκτες. Και φυσικά, είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για τους οπαδούς. Θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε δύο αγώνες την ίδια ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε ένα ιστορικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι άνθρωποι θα εκπλαγούν ευχάριστα όταν έρθουν στο Κατάρ και θα βιώσουν τι έχει να προσφέρει η χώρα».