Η ειλικρινή γνώμη του Salah για την Αιγυπτιακή βάση

Ο Mohamed Salah έδωσε την ειλικρινή γνώμη του για τους υποστηρικτές της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου πριν από την αναμέτρηση του AFCON απόψε.

Ο Mohamed Salah ζήτησε από τους οπαδούς της Αιγύπτου να παράσχουν την πλήρη υποστήριξή τους εν όψει της σύγκρουσης των 16 AFCON εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού την Τετάρτη το βράδυ

Ο 29χρονος είναι το αστέρι της εθνικής του πλευράς από την αρχή της 33ης έκδοσης του διαγωνισμού. Το αστέρι του Λίβερπουλ κατάφερε να σκοράρει μόνο ένα γκολ από τα τρία πρώτα παιχνίδια.

Ως εκ τούτου, ο Salah έστειλε ένα εμπνευσμένο μήνυμα για όλους τους υποστηρικτές της χώρας του, την Αίγυπτο καθώς αντιμετωπίζουν τους Ελέφαντες απόψε.

Είπε: «Είμαστε η αιγυπτιακή εθνική ομάδα. Και για να κερδίσουμε εμείς, κάθε παίκτης πρέπει να αισθάνεται ότι οι οπαδοί είναι πίσω από την ομάδα».

«Αυτό δεν θα επηρεάσει τον Μοχάμεντ [Salah], επειδή παίζω διεθνές ποδόσφαιρο εδώ και δέκα χρόνια, αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μόλις εντάχθηκαν για πρώτη φορά, και είναι, θέλοντος του Θεού, το μέλλον αυτής της ομάδας».

«Αυτή είναι η συμβουλή μου στους ανθρώπους. Και δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν, καθώς δεν είναι προς το συμφέρον μου να το κάνω. Ελπίζω ότι θα υποστηρίξετε την εθνική ομάδα όπως ήταν στο παρελθόν».

«Αν αγαπάτε την Αίγυπτο και την αιγυπτιακή εθνική ομάδα, θα πρέπει να υποστηρίξετε την ομάδα και όχι έναν συγκεκριμένο παίκτη. Μπορείτε να βλάψει τον παίκτη και να τον κάνει να αισθανθεί ότι είναι πιο σημαντικός από την ομάδα, και αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει πιο σημαντικός παίκτης από την ομάδα, είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος».

«Επίσης, το μήνυμά μου προς τους ανθρώπους των τηλεοπτικών στούντιο είναι ότι ελπίζω να μπορείτε να μιλήσετε για όλη την ομάδα. Και όχι ένα ή δύο άτομα. Δεν παρακολουθώ αυτές τις παραστάσεις, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που ακολουθούν και επηρεάζονται από αυτές.»