Η ειλικρινής γνώμη του Pochettino για το μέλλον του Kylian Mappe

Σε μια πρόσφατη ανταλλαγή με τον Τύπο, ο Mauricio Pochettino μίλησε ειλικρινά για το μέλλον του Kylian Mappe που θα μπορούσε να τον κάνει να φύγει από το PSG.

Η γάτα βγήκε από την τσάντα με τα τελευταία σχόλια του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για το μέλλον της Κάλιαν Μμπάπε. Πριν από αυτές τις δηλώσεις, η γαλλική λέσχη συνέχιζε να αρνείται τα πάντα ή να αγνοεί την κατάσταση. Αλλά Pochettino ανοιχτά μιλώντας για τον παίκτη που θέλει να φύγει από το σύλλογο σημαίνει ότι τουλάχιστον αναγνωρίζουν την κατάσταση. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι το PSG αγωνίζεται επί του παρόντος ενάντια στο χρόνο και την επιθυμία του παίκτη να αφήσει μια τεράστια κληρονομιά. Η Paris Saint-Germain δεν μοιάζει με το μέρος όπου ένας παίκτης αυτού του διαμετρήματος θα μπορούσε να γράψει ιστορία.

Αλλά ο ατζέντης της Αργεντινής δεν τα παρατάει, ελπίζει ότι ο Mappe θα αποπλανηθεί από τα αποτελέσματα αυτής της σεζόν. Παίζοντας μαζί με τον Leo Messi πρέπει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της καριέρας του μέχρι τώρα. Αλλά το παιχνίδι για τη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στην κορυφή της λίστας κουβά του Kylian. Ο Ποτσετίνο κάνει ό, τι μπορεί για να πείσει το νεαρό αστέρι αλλά ίσως είναι πολύ αργά για να το δοκιμάσει. Ο χρόνος για να φύγει χωρίς να αφήσει άδειο το χρηματοκιβώτιο ήταν πέρσι το καλοκαίρι. Το να πείσεις τον Kylian να μείνει τώρα φαίνεται σαν ένα αδύνατο έργο.

Μπορεί η PSG να πείσει τον Mappe;

Αυτή είναι η ερώτηση ενός εκατομμυρίου για όλους στο κλαμπ. Ο Kylian πρόσφατα αποκάλυψε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν στο ποδόσφαιρο μέσα σε λίγες μέρες. Ήθελε να φύγει πέρσι το καλοκαίρι, αλλά το πλοίο σαλπάρισε γι’ αυτόν. Τώρα, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να επικεντρωθεί στην τρέχουσα σεζόν. Αν κερδίσει πολλά τρόπαια δίπλα στον Μέσι και τον Νέιμαρ, μπορεί να νιώσει ότι το να φύγει θα ήταν λάθος. PSG θέλει να σχηματίσει μια δυναστεία που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια με Kylian Mbappe ακριβώς στο κέντρο.

Ο Pochettino υπαινίχθηκε σε αυτό κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής με την COPE και επίσης αποκάλυψε ένα αστείο ανέκδοτο σχετικά με την άφιξη του Μέσι από την FC Barcelona: «Ο Kylian θα πάρει την απόφαση που πρέπει να πάρει. Η Λέσχη θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να τον κρατήσει. Η PSG μπορεί να τον πείσει να μείνει. Θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη. Ο Λεονάρντο μου τηλεφώνησε και με ρώτησε αν θα ήθελα τον Μέσι. Τον ρώτησα «είναι πραγματική ερώτηση;» Ειλικρινά, νόμιζα ότι ήταν αστείο. Φυσικά, ναι. Μετά από αυτό, τα πράγματα άρχισαν πραγματικά. Μόλις άνοιξε η πόρτα, νομίζω ότι αποφάσισε να έρθει εδώ.»