Η δραματική αύξηση βάρους του Cassano στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έφαγα Nutella από το βάζο»

Ο Αντόνιο Κασάνο μίλησε για το ξόρκι του στη Ρεάλ Μαδρίτης και τι τον έκανε να πάρει τόσο βάρος σε τόσο λίγο χρόνο.

Ο πρώην διεθνής Ιταλία Antonio Cassano ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες των τελευταίων δύο δεκαετιών. Ο επιθετικός είχε μερικές καυγαδίες με τους ανθρώπους που συνεργάστηκε, μεταξύ των οποίων ο συμπαίκτης Totti και ο μάνατζερ Capelo. Στην πραγματικότητα, ήταν η εκρηκτική προσωπικότητα του Cassano που τον εμπόδισε από ποτέ να φτάσει στο έπακρο τις δυνατότητές του στο γήπεδο.

Μετά από μερικές γνωστές διαψίες στους Ρομά, η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να πάρει τον Cassano από την πλευρά της Serie A καθώς εντάχθηκε στις Merengues με αμοιβή 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Για έναν παίκτη με το ταλέντο που είχε, ο Ιταλός επιθετικός είχε σίγουρα μια ετικέτα έκπτωσης πάνω του εκείνη τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, οι Ρομά είχαν υπογράψει τον παίκτη για ένα επιβλητικό ποσό ύψους 31 εκατομμυρίων ευρώ όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Ωστόσο, ο χρόνος του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε ευτυχισμένο τέλος. Ο Cassano πέρασε δύο χρόνια με τους Merengues και κατάφερε να σκοράρει μόνο τέσσερα γκολ στο σύλλογο. Η έλλειψη φυσικής μορφής και η συνεχής διασκέδαση οδήγησαν στη χαμηλότερη περίοδο της σταδιοδρομίας του παίκτη. Κατά συνέπεια, οι Madridistas του έδωσαν το παρατσούκλι «El Gordito», που σημαίνει «μικρό χοντρό».

Τώρα 38 ετών, ο Cassano συμμετέχει σε τακτικές βιντεοσυνομιλίες στο κανάλι Twitch του Christian Vieri. Πρόσφατα, ο πρώην παίκτης αποφάσισε να ανοίξει την ώρα του στη Μαδρίτη και τι προκάλεσε τη δραματική αύξηση του βάρους του.

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις τα κατάφερα, κατάφερα να χάσω περίπου 12 κιλά. Τότε έφτασε ο Cannavaro και τους κέρδισα ξανά», είπε ο Cassano μέσω της Daily Mail. «Η Nutella ήταν ένας από τους χορηγούς του συλλόγου και κάθε μήνα μας έδιναν πέντε κιλά προϊόντος. Σε επτά μήνες πήρα 14 κιλά. Έφαγα Nutella απευθείας από το μπουκάλι και δεν με ένοιαζε. Ντρεπόμουν.»

Ο Antonio Cassano αποσύρθηκε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 2018, αν και είχε ανακοινώσει τη συνταξιοδότησή του δύο φορές στο παρελθόν. Στην πραγματικότητα, ο παίκτης κατέληγε το συμβόλαιό του με την Hellas Verona μόλις μια εβδομάδα μετά την υπογραφή του με την ιταλική πλευρά πίσω το 2017.