Η διάσημη εταιρεία χάμπουργκερ κοροϊδεύει αδίστακτα την Eden Hazard

Σε ένα εκπληκτικό γεγονός μόλις μια μέρα πριν τον τραυματισμό του, μια διάσημη εταιρεία χάμπουργκερ χλεύασε αδίστακτα τον Eden Hazard για το βάρος του.

Καθώς περνάμε άλλη μια δύσκολη εβδομάδα της Εδέμ Χάζαρντ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ένα διάσημο μαγαζί με χάμπουργκερ αποφάσισε να τον κοροϊδέψει. Αυτό συνέβη μόλις μια μέρα πριν ο Βέλγος σταρ φύγει νωρίς την προπόνηση της Τρίτης. Για όσους δεν το ήξεραν, υπάρχει ένα ατυχές συρτή εναντίον του Χάζαρντ λόγω του υπέρβαρου του. Από τότε που τον είδαν να λέει ότι του αρέσει να τρώει χάμπουργκερ, το διαδικτυακό συρτή είναι αδίστακτο.

Έχοντας αυτό κατά νου, ο επίσημος λογαριασμός Twitter του Burger King είδε την ευκαιρία να πάρει κάποια «κακή δημοσιότητα» μέσω του διαχειριστή της ισπανικής κοινότητας. Απαντήθηκαν στην είδηση ότι ο Hazard έχασε την πρακτική της Τρίτης με ένα retweet που έλεγε: «2×1 στο Burger King», υπονοώντας ότι έφυγε από την προπόνηση για να φάει μερικά χάμπουργκερ. Η απάντηση από τους υποστηρικτές ήταν γρήγορη. Πολλοί εξοργίστηκαν για το επίπεδο της ασέβειας και πολλοί επικρότησαν την απόφαση του CM της εταιρείας.

Ο CM Burger King είναι υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από όλη την οργή, ο διαχειριστής της κοινότητας του Burger King αμφισβητήθηκε από την ραδιοφωνική εκπομπή «Que T’hi Jugues» του Cadena SER. Απ’ ό, τι φαίνεται, δεν ήθελε να κάνει κακό επειδή είναι υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα πόσο απογοητευμένοι είναι πολλοί από τους οπαδούς του συλλόγου ενάντια στην Eden Hazard. Από τότε που έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέστη ήδη 10 τραυματισμούς και σκόραρε μόνο τέσσερα γκολ.

Περιττό να πω ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα flops στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν. Ενώ μερικοί πιστεύουν ότι είναι ένα ψυχικό ζήτημα, άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι δεν ήταν ποτέ ένας παίκτης αντάξιος της Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχουν αναφορές ότι ο Εδέμ Χάζαρντ έκλαιγε από απογοήτευση μόλις του είπαν για το νέο του τραύμα. Τι λες γι’ αυτό το τρολ από τον διευθυντή της κοινότητας του Μπέργκερ Κινγκ;