«Η Δέκα Χαγκ είναι μανιακή με τον έλεγχο!» Ο Daley Blind στέλνει προειδοποίηση στους παίκτες της Man Utd

Ο πρώην αμυντικός των Red Devils έχει εργαστεί κάτω από την Ten Hag στο Ajax.

Ο Daley Blind προειδοποίησε τους παίκτες της Manchester United για την «ειδική» προσέγγιση του Erik ten Hag στην προπόνηση.

Ο Ολλανδός μάνατζερ θα ξεκινήσει την καριέρα του στο Old Trafford την επόμενη σεζόν, αναλαμβάνοντας τη θέση του Ralf Rangnick. Η διαδικασία ανοικοδόμησης της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει με την εκτεταμένη καλοκαιρινή αναμόρφωση της United.

Ωστόσο, ο Blind λέει ότι η Δέκα Hag δεν θα σταματήσει να πιέζει όλους στο κλαμπ να ακολουθήσουν τις ιδέες του μετά το παράθυρο μεταφοράς.

«Είναι πραγματικά κοινωνικός», δήλωσε ο υπερασπιστής του Ajax στην επίσημη ιστοσελίδα της United. «Νομίζω ότι, επίσης στο Ajax, ξέρει ότι όλοι στο κλαμπ είναι σημαντικοί. Όλοι πρέπει να συμμετέχουν για να αποκτήσουν αυτό το νικηφόρο συναίσθημα, αυτή τη νοοτροπία νίκης.

«Όλοι πρέπει να δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση. Το γνωρίζει αυτό και θέλει να κρατήσει τα πάντα κοντά του. Είναι επίσης μανιακός με τον έλεγχο και θέλει να είναι πάνω από όλα. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ιδιαίτερο προσόν που πρέπει να έχεις όταν είσαι τόσο καλός.

«Νομίζω ότι είναι ένας λαμπρός προπονητής. Ένας μάνατζερ που του αρέσει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτό που αντιπροσωπεύει το Μάντσεστερ.

«Νομίζω ότι είναι ένας μάνατζερ που ξέρει τι θέλει. Ξέρει ακριβώς πώς θέλει να το φέρει στην ομάδα και να το εκφράσει αυτό και να τους κρατήσει όλους στο αεροπλάνο, όλοι στην ίδια κατεύθυνση για να αποκτήσει αυτή τη νοοτροπία νίκης και να κερδίσει τρόπαια».