Η Δέκα Γέγη ελπίζει ότι οι οπαδοί του Άγιαξ θα καταλάβαιναν την επόμενη κίνησή του.

Ο Ολλανδός προπονητής είναι μεταξύ των κορυφαίων υποψηφίων που θα αναλάβουν την ευθύνη στο Old Trafford το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τελειώνει ο χρόνος για να ανακοινώσει τον νέο της μάνατζερ πριν από το καλοκαίρι. Οι Κόκκινοι Διάβολοι διόρισταν τον Ραλφ Ράνγκικ ως προσωρινό προπονητή τους μετά την απόλυση του Ολ Γκάνερ Σόλσκγιερ. Ωστόσο, με λίγους μήνες που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, εξακολουθεί να υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με την τελική απόφαση του συλλόγου για το επόμενο αφεντικό τους.

Ajax διευθυντής, Erik δέκα Hag, είναι μεταξύ των κορυφαίων υποψηφίων για να αναλάβει τους Red Devils. Ο 52-year-old έχει καθιερώσει μια φήμη ως ένας από τους καλύτερους προπονητές στην αγορά από τότε που ανέλαβε τον ολλανδικό σύλλογο το 2017.

Σε μια νέα συνέντευξη στο γερμανικό κατάστημα Sport 1, ο πρώην διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου II αντέδρασε σε αναφορές σχετικά με την πιθανή μετακίνησή του στο Old Trafford.

«Όλοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον στη βιομηχανία. Υπάρχουν πάντα συνομιλίες με εκπροσώπους άλλων συλλόγων, αυτό είναι φυσιολογικό», δήλωσε η Ten Hag.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια μεγάλη λέσχη με μεγάλους οπαδούς. Αλλά μπορώ μόνο να επαναλάβω τον εαυτό μου: Η πλήρης εστίασή μου είναι εντελώς στον Άγιαξ. Ήδη σχεδιάζουμε για τη νέα σεζόν».

Πρόσθεσε: «Δεν θέλω να αποκλείσω τίποτα,

«Εάν κάποια στιγμή αποφασίσω να κάνω το επόμενο βήμα, ελπίζω ότι οι άνθρωποι εδώ θα καταλάβουν».

Αφού είδαν την εντυπωσιακή καμπάνια τους στο Champions League να τελειώνει στο τελευταίο στάδιο των 16, ο Ajax έχει τώρα κατευθύνει την εστίασή του προς την Eredivisie.

Η πλευρά της Δέκα είναι επικεφαλής του τραπεζιού με προβάδισμα δύο σημείων έναντι PSV. Θα αντιμετωπίσουν το Γκρόνινγκεν στον πρώτο τους αγώνα πρωταθλήματος μετά τη διεθνή διακοπή του Σαββάτου.