«Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ θα κρατήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Ο επιτιθέμενος μέσος αφήνει την πόρτα ανοιχτή για πιθανή επιστροφή στο London Stadium καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Old Trafford.

Ο Lingard έχει στείλει ένα ειλικρινές αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη West Ham United ευχαριστώντας τους προπονητές που «τον βοήθησαν να βρει τον πραγματικό του εαυτό πίσω στο γήπεδο» και τους οπαδούς του «τον υποστήριξαν από τη στιγμή που έφτασε» στο club.

Ο Lingard επέστρεψε στη West Ham δανεικός τον Ιανουάριο ως παίκτης σε μια φαινομενικά καθοδική πορεία καριέρας, αλλά επιστρέφει στην Manchester United ως ένας από τους πιο σε μορφή παίκτες της Premier League.

Η διεθνής Αγγλία βοήθησε τα Σφυριά να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους το 2020/21, καθώς τους βοήθησε να προκριματικά Europa League με ρεκόρ Premier League πόντους βαθμολογία.

Εντυπωσιασμένος από τις υπηρεσίες του, η ανατολική πλευρά του Λονδίνου φέρεται να σχεδιάζει να πιέσει για μια μόνιμη κίνηση για τον παίκτη που σκόραρε εννέα γκολ και έβαλε πέντε ασίστ σε 16 εμφανίσεις για τον σύλλογο.

«Τι τρόπος για να τελειώσει η σεζόν», έγραψε ο Lingard σε μια δημοσίευση στο Instagram.

«Η επίτευξη του στόχου μας με αυτή την απίστευτη ομάδα των παλικιών αισθάνεται εκπληκτικό! Πιέσαμε σκληρά και ποτέ δεν τα παρατήσαμε! Νιώθω τόσο τυχερός που κατάφερα να έρθω σε ένα τόσο φιλόξενο περιβάλλον, όλοι όσοι συνδέονται με το σύλλογο μου έχουν δείξει πόσο ξεχωριστή είναι αυτή η λέσχη.

«Ευχαριστώ λοιπόν τον αλαζονικό που πίστευε στο να με φέρει εδώ. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό που μου έκανε τόσο εύκολο να εγκατασταθώ και να ενσωματώσω στο κλαμπ τόσο γρήγορα. Ευχαριστώ τους προπονητές που με βοήθησαν να ξαναβρώ τον αληθινό εαυτό μου στο γήπεδο.

«Σας ευχαριστώ για τους οπαδούς που με υποστήριξαν από τη στιγμή που έφτασα, Ήταν εκπληκτικό να είναι σε θέση να παίξει μπροστά σας την τελευταία μέρα!

«Σας ευχαριστώ σε μια ιδιαίτερη ομάδα νεαρών, καθώς και να κάνω μερικούς νέους φίλους δια βίου εκπαίδευση και το παιχνίδι μαζί σας ήταν ένα από τα highlights της καριέρας μου!

«Ό, τι κι αν έχει το μέλλον η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!»