Η Γκαρσία θα ανταλλάξει την Πόλη του Μαν με τη Βαρκελώνη; Guardiola δίνει τελική απόφαση

Ο απόφοιτος της La Masia έχει εισέλθει στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του στην Etihad και έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με την επιστροφή στο Camp Nou.

Pep Guardiola είναι «αρκετά σίγουρος» Eric Garcia είναι έτοιμος να περπατήσει έξω από την πόρτα εξόδου Μάντσεστερ Σίτι.

Η Γκαρσία, όπως έχουν τα πράγματα, πρόκειται να πέσει σε ελεύθερη υπηρεσία τον Ιούνιο, έχοντας απορρίψει μια προσφορά ανανέωσης συμβολαίου από το Μαν Σίτι.

Ο Ισπανός υπερασπιστής θεωρείται ότι είναι πρόθυμος να ενταχθεί στην FC Barcelona την επόμενη σεζόν και φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τους προσωπικούς όρους με τη λέσχη παιδικής ηλικίας του.

Μένει να δούμε αν θα κάνει το άλμα αυτό το μήνα ή στο τέλος της σεζόν, καθώς η διαδικασία μεταφοράς θα μπορούσε να καθυστερήσει μέχρι τις προεδρικές εκλογές της Βαρκελώνης.

Τον Οκτώβριο, ο Guardiola ήταν αισιόδοξος ότι θα μπορούσε να «αποπλανήσει» τον παίκτη για να μείνει στη Man City, αλλά δεν έχει πλέον αυτή την ελπίδα.

«Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν», είπε το αφεντικό Sky Blues όταν ρωτήθηκε από τους συνδέσμους του υπερασπιστή στη Βαρκελώνη, μέσω του Goal.

«Και [αν φύγει] τώρα σε αυτό το παράθυρο μεταφοράς θα εξαρτηθεί από τα κλαμπ. Θα δούμε μέχρι το τέλος του παραθύρου μεταφοράς.»