«Η Γιουβέντους πρέπει να πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο το επόμενο καλοκαίρι»

Μετά την τεράστια ήττα του στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάποιοι σημαντικοί θρύλοι της Γιουβέντους λένε ότι η Γιουβέντους πρέπει να πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά από τρεις σεζόν στη Γιουβέντους χωρίς τίτλο Τσάμπιονς Λιγκ επί τόπου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να έχει χάσει τρία χρόνια από την καριέρα του. Αλλά αυτό συμβαίνει και με τους δύο τρόπους, καθώς το πορτογαλικό αστέρι ήταν επίσης ένας από τους παίκτες που είναι υπεύθυνοι για την εξάλειψη. Όλοι είδαμε πως ένα τρομερό λάθος από αυτόν κόστισε στην πλευρά του τον στόχο που τους καταδικάζει. Ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους, Giovanni Cobolli Gigli μίλησε στα μέσα ενημέρωσης για τον θρυλικό παίκτη.

Είναι πεπεισμένος ότι μετά από τρία χρόνια χωρίς τίτλους Champions League, ήρθε η ώρα να χωρίσει ο σύλλογος με το αστέρι. Ο Κομπούλι επίσης δεν ενέκρινε την αντίδραση του Πάβελ Νέντβεντ μετά τον αγώνα όπου έγινε ακόμα και λίγο βίαιος μπροστά στις κάμερες. Συχνά βλέπουμε πώς ο Leo Messi παίρνει κριτική για την αποτυχία να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και η αντίδραση με τον Ronaldo δεν θα πρέπει να είναι πολύ διαφορετική.

Ήρθε η ώρα να πουλήσουμε τον Ρονάλντο;

«Ο Ρονάλντο ήταν λάθος υπογραφή», δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος της Γιουβέντους στο Radio Punto Nuovo μέσω Football Italia. «Το είχα πει την πρώτη του μέρα στη Γιουβέντους. Είναι μεγάλος πρωταθλητής, αλλά είναι πολύ ακριβός. Τώρα εξαρτάται από τη Γιουβέντους. Τον πληρώνουν 1 εκατ. ευρώ ανά γκολ. Ο Ανέλι πρέπει να είναι αυτοκριτικός, αλλά δεν έχει σπουδαίους συνεργάτες. Δεν κατηγορώ τον Πίρλο. Προσέλαβα τη Φεράρα και δεν ήταν θετική εμπειρία. Ο Ανέλι πήρε ένα ρίσκο μαζί του. Δεν ήθελε τον Σάρι, αλλά τον δέχτηκε επειδή ο Παρατίκι και ο Νέντβεντ πίεσαν να τον προσλάβουν. Η Γιουβέντους πρέπει να ξαναχτίσουν τώρα.

«Γνώριζα τον Πάβελ ως μεγάλο πρωταθλητή, αλλά δεν είναι ικανός να γίνει αντιπρόεδρος της Γιουβέντους. Θα πρέπει να ξανασκεφτούν το ρόλο του μέσα στο κλαμπ. Δεν παρευρέθηκε στην τελευταία συνέντευξη τύπου του Αλέγκρι και δεν μου άρεσε αυτό. Ξέρω ότι δεν είχαν καλές σχέσεις. Ισχυρίστηκε ότι ήταν στο εξωτερικό, αλλά είναι αλήθεια, ήταν στην Ιταλία. Δεν έχει στυλ Γιουβέντους. Ο σύλλογος θα πρέπει να απελευθερώσει Ronaldo στο τέλος της σεζόν και το ίδιο ισχύει και για το Paratici. Ίσως ο Ανέλι τον προήγαγε για να τον απομακρύνει από τη θέση του μετά. Αυτό θα μπορούσε να είναι το σενάριο.»