Η Γιουβέντους ορίστηκε για τρίτη ελεύθερη αναχώρηση πριν από την επόμενη σεζόν

Το Bianconeri θα δει έναν άλλο βασικό παίκτη να φεύγει από το στάδιο Allianz στο παράθυρο μεταφοράς το καλοκαίρι.

Ο Federico Bernardeschi ενώνει τους Paulo Dybala και Giorgio Chiellini ως το τελευταίο αστέρι της Γιουβέντους που φεύγει από το κλαμπ αυτό το καλοκαίρι.
Μετά από ένα παραγωγικό ξόρκι στο Allianz Stadium, ο εξτρέμ δεν θα παρατείνει την παραμονή του στο Juve πέρα από την τρέχουσα σεζόν.

Σύμφωνα με την Football Italia, ο 28χρονος αρχικά ήλπιζε ότι οι Μπιανκονέρι θα του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο.
Ωστόσο, οι αξιωματούχοι του συλλόγου τον ενημέρωσαν αυτή την εβδομάδα ότι δεν συμμετέχει στο πρόγραμμά τους για την επόμενη σεζόν.

Ο Μπερναρντέσκι προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών πλευρών κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Φιορεντίνα. Η Γιουβέντους κατάφερε να υπογράψει τη διεθνή Ιταλία το 2017, αναπτύσσοντας τον σε ένα από τα καλύτερα προς τα εμπρός τους.

Το αστέρι που γεννήθηκε στην Τοσκάνη κέρδισε τρεις τίτλους Serie A με το Bianconeri προτού διεκδικήσει το τρόπαιο Euro 2020 με την Ιταλία. Ωστόσο, η καριέρα του τελειώνει όταν γίνεται ελεύθερος πράκτορας στις 30 Ιουνίου.

Η Γιουβέντους προετοιμάζεται για μια καλοκαιρινή αναμόρφωση, με τους Πολ Πογκμπά και Έιντζελ Ντι Μαρία να είναι οι πιο πολυσυζητημένοι στόχοι τους. Ο Bernardeschi είναι ο τελευταίος κορυφαίος παίκτης που έφυγε από το στάδιο Allianz, με τους Chiellini και Dybala να επιβεβαιώνουν ήδη τις εξόδους τους.

Πριν φύγει από το σύλλογο, ο Μπερναρντέσκι έχει την ευκαιρία να κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο Juve όταν αναδύεται τη Φιορεντίνα το Σάββατο.