Η Γιουβέντους έδωσε διπλή ώθηση τραυματισμού μπροστά από τη σύγκρουση της Αταλάντα

Giorgio Chiellini και Federico Bernardeschi είναι πίσω στην Γιουβέντους εκπαίδευση μπροστά από το επόμενο παιχνίδι Serie A.

Η Γιουβέντους αγωνίζεται για μορφή από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Οι Μπιανκονέρι υπέστησαν ήττα 4-0 εναντίον της Τσέλσι σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη. Ωστόσο, μπορεί να έχουν τη βοήθεια δύο βασικών παικτών για να αλλάξουν τα πράγματα στον επόμενο αγώνα τους.

Σύμφωνα με την Sky Italia, ο Τζόρτζιο Τσιελίνι και ο Φεντερίκο Μπερναντέσι επέστρεψαν στην εκπαίδευση Γιουβέντους την Πέμπτη. Αυτή είναι μια τεράστια ώθηση της ομάδας για τους Bianconeri πριν από την επερχόμενη σύγκρουση τους ενάντια στην Αταλάντα.

Η Γιουβέντους είναι όγδοη στη Serie A, παλεύοντας να ανέβει ξανά στο τραπέζι λόγω της πρόσφατης μορφής τους. Οι Bianconeri έχουν συγκεντρώσει μόνο 21 πόντους από τους 13 αγώνες τους. Η διαφορά τερμάτων του 3 είναι πολύ πιο κάτω από τους πρωτοδρομείς του πρωταθλήματος, καθώς η αμυντική τους μονάδα φαίνεται πιο ευάλωτη από ποτέ.

Η συντριπτική ήττα τους ενάντια στην Τσέλσι τους έστειλε στη δεύτερη θέση στο τραπέζι του Ομίλου H στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους θα κάνει την τελευταία τους προσπάθεια να πηδήσουν την Τσέλσι όταν αντιμετωπίσουν το Μάλμο στις 8 Δεκεμβρίου.