Η Γαλλία υποφέρει από διπλό χτύπημα εν όψει της κρίσιμης σύγκρουσης στην Κροατία

Ο Les Bleus θα πρέπει να παίξει χωρίς δύο βασικούς παίκτες εναντίον της Κροατίας.

Οι N’Golo Kante και Lucas Hernandez δεν θα μπορούν να παίξουν για Γαλλία στον επερχόμενο αγώνα εναντίον της Κροατίας.

Έχοντας συγκεντρώσει μόνο έναν πόντο από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους, οι Les Blues έχουν πέσει στην τέταρτη θέση στην κατάταξη του Ομίλου Α1.

Εν όψει της σύγκρουσης που πρέπει να κερδίσει με την Κροατία, η Γαλλία θα πρέπει να αντιμετωπίσει την απουσία δύο βασικών ανδρών. Ο Κάντε δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ενώ ο Χερνάντεζ φεύγει από το στρατόπεδο της εθνικής ομάδας για να συναντήσει τον συμπαίκτη του, ο οποίος πρόκειται να γεννήσει.

Μια ισοπαλία 1-1 εναντίον της Αυστρίας το Σάββατο επιδείνωσε την κατάσταση της Γαλλίας στο τουρνουά. Η πλευρά του Ντιντιέ Ντεσσάμπ ήταν πίσω για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αλλά ένας καθυστερημένος ισοσταθμιστής από τον Kylian Mbappe έσωσε ένα σημείο για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

«Δεν κερδίσαμε, δεν πήραμε αυτό που θέλαμε πριν το παιχνίδι», είπε ο Mbappe μετά το παιχνίδι.

«Ωστόσο, θα εργαστούμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη Δευτέρα [εναντίον της Κροατίας]».

Παρά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της Γαλλίας, ο ντε Σαντρ εξακολουθεί να μην ανησυχεί για τη μορφή της πλευράς του.

«Από ό, τι μπορέσαμε να κάνουμε, είμαι χαρούμενος», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Οι παίκτες θα έπρεπε να έχουν ανταμειφθεί από το αποτέλεσμα. Στον αγώνα, έχουμε κάνει πολύ καλά πράγματα.

«Η Αυστρία βάζει πολλή δέσμευση, ένταση. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα δεν είχαμε αποτελεσματικότητα, είναι κρίμα σε σύγκριση με αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο».