Η Βραζιλία παρέδωσε σημαντική ενημέρωση Neymar εν όψει της σύγκρουσης στην Ελβετία

Το Brazil No.10 κουτσαίνοντας από το γήπεδο στον εναρκτήριο αγώνα της Βραζιλίας εναντίον της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Neymar θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες της Βραζιλίας στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το αστέρι της Βραζιλίας υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο στη νίκη του Selecao με 2-0 επί της Σερβίας την Πέμπτη.

Η έκφραση του προσώπου του Neymar όταν παρακολουθούσε το υπόλοιπο του αγώνα στον πάγκο υπέδειξε ότι ο τραυματισμός του μπορεί να είναι σοβαρός. Αργότερα, μια φωτογραφία εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του πρησμένου αστραγάλου του Neymar, επιβεβαιώνοντας περαιτέρω τη θεωρία.

Το αστέρι του Παρισιού Σεν Ζερμέν υποβλήθηκε σε δοκιμές την Παρασκευή, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιο θετικές από τις αναμενόμενες.

Σύμφωνα με τον Diario Sport, ο Neymar δεν κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο τουρνουά. Ωστόσο, η Βραζιλία αποφάσισε να τον ξεκουράσει μέχρι τον τελευταίο γύρο 16 καθώς περνάει από τη διαδικασία ανάκαμψης.

Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ Tite ήταν θετικός σχετικά με τις πιθανότητες του Neymar να επιστρέψει στη δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να παίζει, ότι θα συνεχίσει να παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο Βραζιλιάνος προπονητής μετά τον αγώνα με τη Σερβία.

Η απουσία του Neymar θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την επιθετική γραμμή της Βραζιλίας. Αλλά, όπως είδαμε στις αντικαταστάσεις του Tite εναντίον της Σερβίας, οι Selecao έχουν μια σειρά από κορυφαίους επιθετικούς στην ομάδα τους.

Tite έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει Neymar απευθείας με Riberio της Έβερτον. Μπορεί επίσης να ζητήσει από έναν από τους αγαπημένους του παίκτες, τον Lucas Paqueta, να παίξει ως επιθετικός μέσος.