Η Βιέρι κάνει μια τεράστια πρόβλεψη για το μέλλον της Γιουβέντους του Ρονάλντο

Ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους έκανε μια πολύ μεγάλη πρόβλεψη για το μέλλον του Ρονάλντο στο Τορίνο υπό τη διοίκηση του Πίρλο.

Andrea Pirlo «μπορεί να κερδίσει τα πάντα αυτή τη σεζόν», λέει ο Christian Vieri, καθώς ο διευθυντής της Γιουβέντους έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και πολλούς ταλαντούχους παίκτες στην ομάδα του.

Το διάσημο ρητό του Zinedine Zidane «όταν παίζετε με τον Ronaldo στην ομάδα σας, είστε ήδη 1-0 up’ είναι κάτι που ο Vieri συμφωνεί απόλυτα, και ο Ιταλός αναμένει CR7 να απολαύσει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του με τον Pirlo.

Ο προπονητής πρωτάρη δεν είχε εύκολη εκκίνηση, αλλά τα πράγματα βελτιώθηκαν σταδιακά καθώς η σεζόν προχωρούσε. Έχει κερδίσει 19 από τα 28 παιχνίδια του (D6 L3) στο Τορίνο και έχει επιβλέψει κάποια πολλά υποσχόμενη πρόοδο. Στην πραγματικότητα, η Γιουβέντους έχει κερδίσει στο μηδενικό στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους

«Άκου, η Γιουβέντους μπορεί να κερδίσει τα πάντα κάθε χρόνο. Έχουν μια φανταστική πλευρά», είπε ο Vieri Stats Perform News.

«Όταν έχεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί σου, πάντα ξεκινάς 1-0.

«Ο Πίρλο είναι διασκεδαστικός τύπος. Είναι το αντίθετο από αυτό που βλέπουν όλοι. Είναι ένας διασκεδαστικός τύπος, σε παίρνει όλη την ημέρα.

«Φυσικά, όλοι είναι διαφορετικοί στην τηλεόραση, σωστά; Είναι πιο ήρεμος. Ποτέ δεν τον βλέπεις να τρελαίνεται. Είναι το αντίθετο του Αντόνιο Κόντε. Βλέπεις τον Κόντε, είναι σαν να παίζει.

«Είναι η πρώτη του εμπειρία. Περνάει καλά. Κέρδισε ήδη ένα τρόπαιο. Κερδίζεις παιχνίδια και χάνεις παιχνίδια, είναι μέρος της προπονητικής. Ίσως να χάσουν περισσότερα παιχνίδια παρά να κερδίσουν, κάποιοι προπονητές το κάνουν αυτό. Αλλά είναι χαρούμενος προπονητής, αυτό ήθελε να κάνει.

«Έχει μια καταπληκτική ομάδα. Μπορεί να κερδίσει τα πάντα αυτή τη σεζόν. Ας δούμε τι θα γίνει. Εννιά συνεχόμενα χρόνια κερδίζοντας το Scudetto, φυσικά, αργά ή γρήγορα θα το χάσεις γιατί από την άποψη του κινήτρου, δεν μπορείς να έχεις αυτό το κίνητρο κάθε χρόνο.»

Ο Vieri έπαιξε για τη Γιουβέντους στην εκστρατεία 1996/97 και βοήθησε τον σύλλογο να κερδίσει το Serie A, το UEFA Super Cup και το Διηπειρωτικό Κύπελλο.