Η Βαρκελώνη υποφέρει από τραυματισμό καθώς το αστέρι αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Σε ένα νέο χτύπημα για την καταλανική ομάδα, ο Sergino Dest υπέστη έναν πιθανό τραυματισμό στο τέλος της σεζόν.

Η Βαρκελώνη ανακοίνωσε ότι ο Sergino Dest υπέστη τραυματισμό στο μηριαίο τένοντα.

Η δεξιά πλάτη έχει υποστεί μια εκστρατεία που μαστίζεται από τραυματισμό μέχρι στιγμής. Τραυματίστηκε τέσσερις φορές και είχε κορωναϊό. Αυτό τον έκανε να χάσει 12 παιχνίδια συνολικά και να περάσει 72 ημέρες στο περιθώριο. Στην πραγματικότητα, επέστρεψε μόλις αυτό το μήνα από έναν τραυματισμό δικέφαλου μηριαίου μυός.

Τώρα ο Dest υπέκυψε σε άλλο ένα τραυματισμό μετά την ήττα της Βαρκελώνης με 1-0 από τον Rayo Vallecano στη La Liga την Κυριακή.

«Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στον πρώτο ομαδικό παίκτη Sergino Dest επιβεβαίωσαν ότι ο παίκτης έχει τραυματίσει τον ημιτεντίνινο μυ στο δεξί του hamstring», διάβασε μια δήλωση από τη Βαρκελώνη.

«Ο παίκτης δεν είναι διαθέσιμος για επιλογή και η ανάρρωσή του θα υπαγορεύσει την επιστροφή του.»

Πόση ώρα μπορεί να είναι έξω ο dest;

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζεράρντ Ρομέρο, ο τελευταίος τραυματισμός του Dest μπορεί να τον παραγκωνίσει για τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Σε αυτή την περίπτωση, η εκστρατεία του 21χρονου έχει ουσιαστικά τελειώσει.

Όπως έχουν τα πράγματα, στη Βαρκελώνη απομένουν μόνο πέντε αγώνες της La Liga πριν το τέλος της σεζόν. Θα αντιμετωπίσουν την Μαγιόρκα αυτή την Κυριακή και θα συναντήσουν τη Βιγιαρεάλ στο τελικό τους παιχνίδι στις 22 Μαΐου.