Η Βαρκελώνη στοχεύει τον Νιγηριανό αστέρι ως αντικατάσταση του Sergio Aguero

Ο Ουμάρ Σαντίκ απολαμβάνει κορυφαία φόρμα στην Αλμερία, με τη Βαρκελώνη να τον στοχοποιεί για κίνηση τον Ιανουάριο.

Έχοντας χωρίσει τους δρόμους με τον Luis Suarez ένα χρόνο πριν, η Βαρκελώνη υπέγραψε τον Sergio Aguero σε μια ελεύθερη συμφωνία το καλοκαίρι. Ωστόσο, η εποχή του πρώην σταρ του Man City στο Camp Nou σταμάτησε απρόσμενα.

Aguero είναι έξω με ένα καρδιακό πρόβλημα και δεν θα είναι σε θέση να παίξει για τη Βαρκελώνη για μήνες. Η λέσχη ψάχνει τώρα να βρει αντικαταστάτη στο παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου, ελπίζοντας να ενισχύσει την επιθετική μονάδα τους.

Σύμφωνα με την ισπανική πηγή Fichajes, η Βαρκελώνη κοιτάζει μια κίνηση για τον επιθετή της Αλμερίας Ουμάρ Σαντίκ.

Το αστέρι της Νιγηρίας έχει διατηρήσει μεγάλη μορφή από τότε που εντάχθηκε στην πλευρά La Liga 2 τον Οκτώβριο του 2020. Έχει σκοράρει 29 γκολ και παρείχε 13 ασίστ στις 58 εμφανίσεις του στο Rojiblancos.

Η Αλμερία προηγείται του πίνακα La Liga 2 με τον μεγαλύτερο αριθμό γκολ που σημειώνονται. Εάν η πλευρά της Ανδαλουσίας προωθήσει τη La Liga αυτή τη σεζόν, η αξία του Sadiq μπορεί να αυξηθεί σημαντικά το καλοκαίρι. Αυτό θα μπορούσε να ενθαρρύνει τη Βαρκελώνη να κινηθεί για τον παίκτη στο επόμενο παράθυρο χειμερινής μεταφοράς για να αποφύγει τον ανταγωνισμό από άλλους συλλόγους.

Ο Σαντίκ έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από διάφορα κλαμπ, συμπεριλαμβανομένου του Νιούκασλ. Σε περίπτωση πολέμου προσφορών, η Βαρκελώνη θα έχει λιγότερες πιθανότητες να υπογράψει τον Σαντίκ λόγω των οικονομικών τους ζητημάτων.

Ο νεοδιορισμένος προπονητής της Βαρκελώνης Xavi φέρεται να μην είναι οπαδός της Σεβίλλης loanee Luuk de Jong. Η λέσχη μπορεί να βγάλει τον Ολλανδό από τους μισθούς του αυτό το χειμώνα για να κάνει χώρο για την άφιξη του Σαντίκ.